Connect with us

Revistateo.ro

salata

Dieta si Sport

Salata care arde grăsimile. 5 kilograme dispar în doar o săptămână!

Dietele de slăbit și detoxifiere sunt numeroase, diverse și… complicate. E greu să alegi formula potrivită pentru tine, însă dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în plus repede, poți apela la această rețetă testată de numeroase persoane și chiar și de vedete.

Delicioasă și foarte hrănitoare, salata minune va reuși să te scape în numai o săptămână de cinci kilograme dacă o consumi ori de câte ori îți este foame în cele 7 zile.

Salata care arde grăsimile – mod de preparare

Ai nevoie de var­ză crudă, țelina crudă și morcov crud în cantitati egale. Se amestecă legume­le după ce sunt taiate foarte marunt sau date pe ra­za­toarea fina. Se adaugă suc de lamaie și putin ulei de masline. Dacă doriți să divesificați, puteți să adaugati apoi si ca­teva masline, 1-2 linguri de porumb fiert, patrunjel sau marar tocate fin, astfel încât să variați gusturile.

Citește și: Ce alimente nu e bine sa combini intr-o salata

Cum funcționează?

Explicația eficacității acestei salate constă în proprietățile miraculoase ale banalelor ingrediente principale: varza, țelina și morcovul, care combinate reușesc să facă ce nu face nicio altă dietă:

Varza are foarte multe fibre, drept urmare previne apariţia constipaţiei şi promovează un tranzit intestinal sănătos. De asemenea, are foarte puţine calorii şi este delicioasă, conținând și acid lactic, cunoscut pentru efectul său pozitiv asupra musculaturii.

Ţelina acţionează în organism ca un bun agent digestiv, diuretic, antiasmatic, carminativ, dar și expectorant. Ţelina este interesantă şi pentru diabetici deoarece conţine o substanţă asemănătoare insulinei.

Morcovul, pe lângă binecunoscuta vitamină A pe care o recomandăm copiilor ca să „vadă bine”, conține nutrienți care fac minuni la nivelul aparatului digestiv, unde are acţiuni antidiareice, laxative, purgative, antiseptice, antibiotice, antiputride, antihemoragice, hemostatice, sedative, fluidizante biliar, regeneratoare hepatic, cicatrizante gastric şi intestinal, vermifuge şi tenifuge.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top