Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

TREBUIE sa citesti asta! MORALA o stim cu totii, dar cati o aplicam?

Ce a facut acest sot pentru sotia sa te va lasa fara cuvinte! I-a daruit tot ce a putut, dar soarta a avut alte planuri pentru ei. TREBUIE sa citesti asta!

Se spune ca in fiecare cuplu exista o persoana care iubeste mai mut decat cealalta. Ei bine, este si cazul acestui cuplu, in care iubirea barbatului depasea cu mult dragostea femeii. Acesta isi adora nevasta, dar si cei patru copii pe care ii aveau impreuna.

Fiind o familie numeroasa, mama era casnica, astfel doar tatal muncea, iar in casa exista un singur venit, mult prea mic pentru a sustine atatea suflete. Barbatul muncea de dimineata pana seara, singurul gand care il ambitiona fiind ca la sfarsitul zilei avea sa isi vada sotia.

Seara, ajungea obosit acasa, dorind sa auda o vorba buna de la sotie, dar aceasta, fiind frustrata din cauza neajunsurilor, mereu ridica vocea si se luau la cearta. Banii intotdeauna au fost o problema intre cei doi, iar aceasta se ivea in fiecare seara.

CITESTE SI: S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia, apoi a avut parte de SOCUL VIETII! Morala pentru toti BARBATII INFIDELI!

CITESTE SI: Povestea femeii care dormea langa un sarpe. Morala pe care sa nu o uiti niciodata!

In alta seara, barbatul a venit acasa, tare mandru, cu un kilogram de carne, iar sotia sa si-a iesit din minti. Nu mai rezista sa traiasca asa – un kilogram de carne amarat sa i se para sotului sau o realizare. L-a jignit, apoi a aruncat pachetul de carne la gunoi si a plecat in camera. Sotului i s-a frant sufletul – tot ce voia el era sa puna o cina calda pe masa sotiei si a copiilor. Cu toate astea, nu a incetat sa isi iubeasca nevasta.

Ba chiar a fost ambitionat sa munceasca si mai mult, pentru a putea sa ii ofere nevestei sale tot ce isi doreste. Incercarile sale au fost demne de admirat, dar intr-o zi, boala l-a rapus – cancer. El nu s-a dat batut, a muncit pana a ajuns in stare critica la spital, iar doctorii au fost nevoiti sa ii amputeze piciorul. Din pacate, cancerul deja se extinsese si in restul organismului.

Cateva luni mai tarziu, barbatul se stinse pe un pat de spital, inconjurat doar de copiii lui. Sotia sa era inca suparata din cauza situatiei financiare, mai ales ca nu isi permitea sa achite tratamentul sotului.

Dupa un an de la inmormantare, sotia vizita cimitirul in care era ingropat barbatul. Plangea cu lacrimi amare si ii „povesti” ca acum nu are bani sa cumpere nici macar jumatate de kilogram de carne…

MORALA: Apreciaza oamenii de langa tine cat inca sunt in viata si nu mai lasa banii sa iti influenteze afectiunea pentru cei din jur!

Ce parere ai despre aceasta povestioara? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Pixabay

2 Comments

2 Comments

  1. Alexandra

    2015-12-18T00:51:47+02:00 at 2015-12-18T00:51:47+02:00

    O povestioara trista dar barbatul nu a renuntat la familia lui un lucru extraordinar .

  2. Alina

    2015-12-21T22:15:29+02:00 at 2015-12-21T22:15:29+02:00

    O poveste tristă…Dar tot o dată arată cât de mult contează să iubești cu adevărat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top