Connect with us

Revistateo.ro

Tratează candidoza rapid cu acest ulei binecunoscut

Sanatate

Tratează candidoza rapid cu acest ulei binecunoscut

Candidoza este o problemă de sănătate des întâlnită. Ea reprezintă o infecție produsă de o ciupercă, iar simptomele pot fi extrem de supărătoare. Iată cum o poți trata rapid cu un ulei binecunoscut!

CITEȘTE ȘI: DE CE AR TREBUI SĂ GĂTEȘTI CU ULEI DE COCOS

Printre cele mai frecvente simptome ale candidozei se numără senzația de arsură, durerea locală, durerea la urinare sau în timpul actului sexual, secreții vaginale neobișnuite. Statisticile arată că cel puțin 20-50% dintre femeile sănătoase vor dezvolta la un moment dat candidoza vaginală. Este foarte important ca igiena zilnică să fie efectuată cu foarte mare atenție atunci când te confrunți cu această problemă. Vizita la medic este obligatorie, iar tratamentul corespunzător poate fi prescris doar de medicul ginecolog.

Cu toate acestea, există anumite remedii naturiste care pot avea un rol adjuvant în cazul persoanelor care se cofnruntă cu candidoza. Uleiul de cocos este unul dintre acestea. Proprietățile acestui ulei sunt nenumărate, el fiind puternic hidratant, bogat în acizi grași esențiali, ideal pentru îngrijirea organismului. Iată că poate avea un rol major și în tratarea candidozei.

Pastilele cu proprietăți antifungice care se utilizează în tratarea condidozei pot avea un impact agresiv asupra organismului, mai ales la persoanele sensibile. Uleiul de cocos este un remediu alternativ extraordinar, așa că adaugă-l în dieta ta zilnică pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor. Acest tip de ulei conține acid lauric, acid capric și caprylic, substanțe cu un rol improtant în lupta contra ciupercilor care dezvoltă această boală. Aceste substanțe sunt puternic antimicrobiene și antifungice și au capacitatea de a combate bacteriile și ciupercile.

Uleiul de cocos ajută la expulzarea infecției din organism și previne înmulțirea candidei. Include această grăsime vegetașă în alimentația zilnică sau începe ziua cu 2 linguri de ulei de cocos pe stomacul gol.

ATENȚIE! Acesta este un tratament adjuvant, care nu te scutește de vizita la medicul ginecolog. El este singurul care poate prescire un tratament adecvat.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top