Connect with us

Revistateo.ro

Dupa ce a fost adoptat, un copil malnutrit s-a schimbat radical. Avea 7 ani cand a fost adoptat. Afla povestea lui si a familiei adoptive.

Inedit

Transformarea incredibila a unui copil malnutrit dupa ce a fost adoptat

Priscilla Morse si sotul ei, din Tennessee, au vazut o poza cu un copil malnutrit. Avea nevoie de o familie, iar cuplul i-a oferit acea familie. Un an mai tarziu, copilul era total schimbat. Starea lui de sanatate s-a imbunatatit vizibil. Este un copil fericit, care zambeste.

Transformarea unui copil malnutrit care a fost adoptat

Priscilla Morse si sotul ei au adoptat o fetita, McKenzie, cu sindromul Down. Micuta avea si probleme cardiace. Dupa ce au vazut poze cu un baietel malnutrit, cei doi au decis sa il adopte si pe el. L-au numit Ryan. A fost adoptat din Bulgaria si adus in Tennessee. In sanul familiei, copilul s-a schimbat. I s-a imbunatatit starea de sanatate.

Inainte de adoptie, copilul de 7 ani avea corpul acoperit de par, din cauza problemelor de sanatate pe care le avea. Era piele si os. Nimeni nu credea ca va putea avea o viata normala, ca se va schimba ceva. Insa, cuplul din Tennessee a hotarat sa faca tot posibilul pentru ca micutul sa aiba sansa la o viata normala. Pe langa faptul ca era malnutrit, Ryan suferea de paralizie cerebrala, microcefalie, nanism, scolioza.

Dupa ce a fost adoptat, un copil malnutrit s-a schimbat radical. Avea 7 ani cand a fost adoptat. Afla povestea lui si a familiei adoptive.

Transformarea incredibila a unui copil malnutrit dupa ce a fost adoptat

Transformarea copilului este una incredibila. In sanul familiei s-a schimbat radical. Acum zambeste, iar transformarea lui este vizibila. Pozele facute inainte de a fi adoptat si cele facute dupa un an petrecut impreuna cu noua familie, arata clar ca baietelul este fericit si s-a schimbat foarte mult.

Povestea copilului a impresionat numeroase persoane. Nimeni nu credea ca este posibil sa se schimbe atat de mult. Acum, cei care ii cunosc povestea, spera ca evolutia lui sa continue in acelasi fel. Persoanele care stiu povestea lui Ryan vorbesc in termeni apreciativi despre familia care l-a adoptat. De asemenea, ei spun ca povestea aceasta este o dovada graitoare a faptului ca iubirea poate face minuni. Povestea aceasta a inspirat foarte multe persoane.

Sursa foto: boldsky.com

Articole pe aceeasi tema:

Scrisoarea unei fetite de 8 ani pentru „bautura” care i-a distrus tatal

Cand au aflat despre boala fiului lor, parintii au luat o decizie. Dupa treizeci de ani aceste fotografii au socat lumea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top