Connect with us

Revistateo.ro

Rămasă fără părinți și iubit, însărcinată în 8 luni și fără nimeni altcineva care să o aibă în grijă, o tânără din Australia a fost adoptată de verișorul ei în vârstă de 23 de ani.

Inedit

Un student de 23 de ani a devenit tata și bunic în același timp! Povestea tânărului care a emoționat întreaga lume

Rămasă fără părinți și iubit, însărcinată în 8 luni și fără nimeni altcineva care să o aibă în grijă, o tânără din Australia a fost adoptată de verișorul ei în vârstă de 23 de ani.

Povestea lor

Tânărul, pe nume Tommy Connolly, își împărțea deja cu greu timpul între facultate, antrenamentele de atletism și job, când a hotărât să-și ajute verișoara rămasă pe drumuri. A considerat că bebelușul ar merita o soartă bună. Cel putin mai bună decât cea pe care a avut-o mama lui.

„Asta era singura ei opțiune. A petrecut mai mult timp pe străzi decât oricine altcineva și cunoaște poliția mai bine decât pe propria familie. Ar putea scrie o carte cu experiențele traumatizante prin care a trecut. Puțini cunosc povestea ei. Nimeni nu merita viata pe care ea a avut-o”, a declarat Tommy într-una dintre postările lui pe Facebook

Citește și: A fost șocat când a văzut pe camera de supraveghere ce făcea copilul lui. Motivul este unul bizar

Potrivit The Independent, tânărul a muncit și mai mult, vânzând fructe și legume. Toate pentru a se pentru a se pregăti de venirea pe lume a copilului. Postarea pe Facebook i-a adus multă admirație și apreciere din partea prietenilor, iar fratele lui a deschis un cont pentru donații.

Modest, Cannolly a declarat că este împăcat cu el că a făcut un lucru bun, dar că se simte vinovat pentru toată atenția  pe care a primit-o în tot acest răstimp.  Partea amuzantă au conștientizat-o abia după ce lucrurile s-au mai așezat: cum îi vor explica fiului/nepotului gradul lor de rudenie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top