Connect with us

Revistateo.ro

Gene Lumpkins si Lisa au adoptat o fetita din china. Sase ani mai tarziu, cei doi au aflat un secret incredibil legat de copila.

Inedit

Au adoptat o fetita, iar dupa cativa ani i-au aflat secretul incredibil

Gene Lumpkins si Lisa sunt un cuplu din Statele Unite, iar povestea lor a devenit cunoscuta de intreaga lume. Cei doi au adoptat o fetita cu sase ani in urma. Insa, ulterior, aveau sa descopere un lucru neasteptat despre copila.

Dupa 6 ani de cand au adoptat o fetita, au aflat un secret la care nu se asteptau

Cuplul din Kentucky a decis in urma cu 6 ani sa adopte o fetita. Copila era din China. Suferea de pareza cerebrala. Dar lucrul acesta nu i-a impiedicat pe cei doi sa o aduca in sanul familiei. Fetita nu era singurul copil adoptat. Gene si Lisa mai aveau cinci copii acasa. Doi copii biologici si trei copii adoptati. Fetitei din China i-au dat numele de Aubrey.

Nu mica le-a fost surpriza intr-o zi cand au aflat un secret legat de fiica lor adoptiva, Aubrey. Dupa sase ani de la adoptie, Lisa Lumpkins a vazut pe Facebook o poza cu o fetita care semana foarte mult cu Aubrey. „Nu-mi venea sa cred cat de mult semana cu fiica mea”, a declarat femeia. Si nu era o simpla coincidenta.

S-a dovedit ca acea copila era sora lui Aubrey. Numai ca cele doua surori nu stiau de existenta legaturii dintre ele. Si sora lui Aubrey suferea de pareza cerbrala. In plus, era la acelasi orfelinat in care fusese si Aubrey inainte de a fi adoptata.

In urma unui test ADN au fost inlaturate toate indoielile. Fetita aceea era, intr-adevar, sora lui Aubrey. Cand au fost siguri ca este vorba despre sora fiicei lor, Gene Lumpkins si Lisa au mers in China pentru a o adopta pe sora lui Aubrey, careia ii spun Avery.

„Este trist ca au trait atatia ani impreuna fara a sti ca sunt surori”, a declarat Lisa. Cuplul a avut numeroase emotii, pentru ca Avery urma sa implineasca 14 ani, deci nu mai putea fi adoptata. Insa au facut tot posibilul pentru a le aduce impreuna pe cele doua fetite care nu stiusera ca sunt surori, desi au fost in acelasi orfelinat.

Sursa foto: nbcnews.com

Articole pe aceeasi tema:

Medicii i-au implatat corne unui copil pentru a-l scapa de semnul din nastere de pe frunte

Motivul pentru care o fetita avea un miros neplacut de cateva saptamani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top