Connect with us

Revistateo.ro

Și-a înfometat copilul timp de 8 ani dintr-un motiv halucinant.

Inedit

Motivul halucinant pentru care o femeie și-a înfometat copilul timp de 8 ani

Cazul care a oripilat și autoritățile! O femeie din Rusia riscă până la 10 ani de închisoare, după ce a înfometat un copil aflat în îngrijirea ei, pentru a putea profita de beneficii.

Lyubov Korotkova este acuzată de “cruzime fără margini, umilință și tortură”. Ea a înfometat cu bună știință un copil orfan pe care îl avea în îngrijire. Mai mult, i-a administrat medicamente timp de opt ani, pentru a-i face pe medici să creadă că acesta suferă de o boală gravă. La vârsta de 11 ani, Valery Kondourov arăta ca unul de cinci ani.

Femeia a fost reținută înainte de începerea procesului său penal. Medicii au descoperit faptul că femeia pretindea beneficii falsificate prin înfometarea copilului, astfel încât acesta să pară grav bolnav. Ea l-a infometat si i-a administrat medicamente pentru a construi o manifestare clinică a unei boli de stomac.

”Păcălindu-i pe medici, ea a declarat că băiețelul suferă de un handicap, pentru a putea profita de asistență financiară, dar și alte beneficii”, au declarat surse judiciare, potrivit metro.co.uk.

Sursa: metro.co.uk

Articol pe aceeași temă: A făcut avort pentru că nu-și mai dorea un copil, dar bebelușul a supraviețuit. La naștere a avut un mare șoc!

Cazul care i-a uimit și pe medici! Shannon Skinner avea 19 când a rămas însărcinată cu al doilea copil și, după o experiență traumatizantă de la prima naștere, a decis că ar fi mai bine să facă avort, scrie Daily Mail.

A făcut avort, dar bebelușul a supraviețuit

Astfel, la opt săptămâni de sarcină, Shannon a mers la spital unde i s-a făcut un avort chimic, ce presupune administrarea unor pastile speciale.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea copilului obligat să adoarmă singur către mama sa! Reacția mamei a înfuriat întreaga lume. Mesajul a fost DISTRIBUIT de milioane de ori

„Plângeam după copil, însă am reușit să ne împăcăm cu ideea. Eu si Anthony am gandit ca luam decizia corecta, deoarece aveam probleme și nu voiam sa mai aducem un copil pe lume în conditiile astea. Am făcut ce am crezut că e mai bine, însă nu a fost o decizie ușoară”, a povestit Shannon.

În ciuda avortului, tânăra a continuat să aibă simptome specifice sarcinii, așa că a mers la un control. Acolo a descoperit că bebelușul supraviețuise și că era însărcinată în 22 de săptămâni.

Deși medicii au încercat să o descurajeze, spunându-i că riscurile ca fetița să se nască cu malformații sunt foarte mari, femeia a refuzat să renunțe la sarcină.

”Era evient că e o mică luptătoare și nu voiam să-i mai facem rău.”, a spus femeia.

În cele din urmă, fetița a venit pe lume, prin cezariană, la 35 de săptămâni.

La doar trei săptămâni, Amelia Hunt este un bebeluș sănătos și plin de viață. Născută prin cezariană, fetița a fost poreclită de familie și medici drept copilul minune, după ce a supraviețuit avortului.

Medicii îi urmăresc evoluția, având în vedere că problemele de sănătate pot apărea mai târziu în viață. Mama spune că va trăi toată viața cu regretul că a vrut să renunțe la viața ei. Ea spune că o va iubi mai mult și va avea și mai mare grijă de ea și speră ca și alte mme să învețe din povestea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top