Connect with us

Revistateo.ro

Totul despre ORGASMUL MASCULIN

Stiri

Totul despre ORGASMUL MASCULIN

Si barbati au nevoie de atentie, afla mai multe despre orgasmul masculin

Orgasmul masculin se produce cu câteva miimi de secunde înainte de ejaculare, și se finalizează cu aceasta. Bărbatul ejaculează un compus format din testosteron (produs de testicole). Testicolele ”fabrică” milioane de spermatozoizi care la maturitate se amestecă cu fluide de culoare albicioasă pentru ca aceștia să poată supraviețui și după momentul ejaculării.

Lichidul alb și spermatozoizii formează împreună ceea ce se cunoaște sub numele de lichid seminal. Ceea ce îi face pe bărbați să fie mai atractivi sau mai dornici din punct de vedere sexual este testosteronul. Cu cât un bărbat are mai mult testosteron, dorința sexuală este mai mare, și invers. În timp ce bărbatul are o poftă sexuală se produce erecția: creierul transmite un semnal de-a lungul măduvei către penis.

CITEȘTE ȘI: ȘTIAI CĂ EXISTĂ ORGASMUL SÂNILOR?

Erecția la bărbați este produsă de pomparea de sânge în vasele de sânge (de până la 50 de ori mai rapidă decât în mod normal). Pregătirea pentru momentului orgasmului (clipele de dinaintea exploziei) poate dura între 30 de secunde și două minute. Ritmul cardiac al bărbatului poate să se intensifice la 170 de bătăi ale inimii pe minut.

Înainte de ejaculare există pre-ejacularea, atunci când mușchii fluctuează puternic fiind ba relaxați, ba contractați. În faza inițială, lichidul seminal masculin ajunge în uretră, moment în care bărbatul nu mai poate face nimic să împiedice țâșnirea (ejacularea). Faza finală a ejaculării este deja cunoscută, în momentul ieșirii lichidului seminal prin penis creierul primind sute de mii de semnale de excitare.

Imediat după ejaculare, penisul bărbatului pierde din erecție cu până la 50% în primele 15 secunde, după care intră în stare flască în următorul minut și jumătate. Spre deosebire de femei, bărbații se pot bucura de un singur tip de orgasm, cel descris mai sus. Femeile experimentează orgasmul vaginal și cel clitoridian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top