Connect with us

Revistateo.ro

tunsoare

Frumusete

TOP tendinte in materie de tunsoare TOAMNA 2015

Te-ai hotarat sa iti schimbi look-ul? Toamna se aproapie asa ca alege o frizura in tendinte. Descopera ce se poarta in materie de tunsori si culoare.

TOP TUNSORI TOAMNA ACEASTA

Tunsoare bob

Si in aceasta toamna se poarta tunsoarea bob. Este o tunsoare eleganta, usor de intretinut, care sta bine aproape oricarei femei. Alege un bob lunga, caci este foarte in tendinte.

CITESTE SI: S-a dovedit! Acesta este cel mai simplu mod de a scapa de vopseaua din par

Tunsoarea castron

Chiar daca ti se pare copilaroasa, aceasta tunsoare incepe sa fie adoptata de tot mai multe femei. Da volum parului, iar bretonul drept este in voga in toamna 2015.

Tunsoarea filată

Toamna aceasta, incearca o tunsoare filata, cu un aspect nefinisat si rebel. Varfurile parului sunt ciufulite si asimetria trebuie sa fie evidenta. Arata foarte bine cu un efect de vopsea tip ombre. Evita aceasta tunsoare daca ai parul rar.

Tunsoarea cu breton

Bretonul drept sau filat intr-o parte se poarta si in aceasta toamna. Daca ai rabdare sa aranjezi in fiecare zi parul, o tunsoare cu breton este perfecta pentru tine in aceasta toamna.

CITESTE SI: Ce cred barbatii despre tine in functie de culoarea parului tau

In ceea ce priveste culoarea, se poarta tot ce iti trece prin minte. Sunt permise toate nuantele clasice: brunet, saten, roscat, blond, dar si ombre sau culorile curcubeului. De asemenea, incearca toamna aceasta nuante de mov.

toamna 5

toamna 3

toamna  6

toamna  4

Sursa foto: unique-haircolors.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top