Connect with us

Revistateo.ro

garderoba

Frumusete

Cum sa ai o SUPER GARDEROBA de toamna, fara sa cheltuiesti DELOC!

Pentru a fi in tendinte, nu trebuie sa cheltuiesti sume fabuloase, ci sa adaptezi hainele pe care le ai deja pentru a se potrivi cu moda. Si vei avea o garderoba WOW!

Bineinteles ca, odata cu schimbarea sezonului, iti doresti si tu tinute noi, care sa le faca pe colege sa zica: WOW, si-a schimbat garderoba!

CITESTE SI: 4 greseli de vestimentatie care te imbatranesc

CITESTE SI: Îți place stilul retro? Nu trebuie să-ți lipsească aceste accesorii

Poti obtine un stil cu totul nou, fara sa cheltuiesti mii de lei pe haine, daca tii cont de cateva reguli:

1. Atentie la tendinte! Chiar daca nu iti doresti sa cumperi haine ca cele de pe podiumul de moda, este important sa cunosti tendintele. Alege cateva propuneri pentru aceasta toamna care iti plac si include-le in garderoba.

De exemplu, culorile sezonului vor fi carbunele si argintiul. Sigur ai macar o fusta neagra pe care o poti combina cu o poseta argintie. Si un colier argintiu masiv te ajuta sa fii in pas cu moda. Poti chiar sa „trisezi” putin, sa cumperi un spray argintiu cu care sa schimbi aspectul unui accesoriu vechi: curea, poseta sau bratara.

Se mai poarta visiniul, purpuriul si verdele crud, in combinatie cu accesorii in culori neutre precum gri sau bej. Vezi ce haine in aceste nuante ai in garderoba si scoate-le la iveala in aceasta toamna.

2. Nu uita de alb si negru. Sigur ai in sifonier cateva piese vestimentare albe si negre, care sunt mereu in tendinte. In aceasta toamna se poarta tinutele albe din cap pana in picoare! Indrazneste sa combini o astfel de tinuta cu accesorii stridente, in culori luminoase si vei face senzatie. Ai fi crezut ca banala camasa alba te va scoate din impas?

3. Se poarta materialele clasice. Daca ai pastrat pulovere din mohair, veste din piele sau rochii de catifea, le poti purta din nou, in aceasta toamna. Se poarta pantalonii din catifea, accesorizati cu materiale metalice, elegante.

4. Pastreaza garderoba de vara! Daca vine toamna nu inseamna ca renunti la rochitele boeme sau la bluzele vaporoase. Se poarta stilul boho-chic, ce aminteste de perioada hippie: pantaloni evazati, rochite inflorate, veste din blug sau din piele, accesorii cu flori si pene. Orice astfel de element te va ajuta sa fii in tendinte in aceasta toamna.

CE CUMPERI IN ACEASTA TOAMNA?

Ca sa nu iti para rau ca nu ai facut macar putin shopping pentru noua garderoba, poti investi in accesorii: pantofi, esarfe si coliere. Acestea nu te vor costa foarte mult si vor da impresia ca ai investit sume serioase in noile tale tinute. In ceea ce priveste pantofii, alege-i pe cei cu talpa groasa, catarame si fermoare. Esarfele sa fie din culori indraznete, pe care sa le poti folosi pentru a improspata tinuta. Alege imprimeuri geometrice sau florale ce te vor scoate din anonimat.

FOTO: Cele mai HOT tendinte in ceea ce priveste MANICHIURA, toamna aceasta. Le DESCOPERI AICI!

CITESTE SI: TOP tendinte in materie de tunsoare TOAMNA 2015

Sursa foto: stylish365.com.au

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top