Connect with us

Revistateo.ro

TOP aplicații de telefon pentru bărbații infideli

Stiri

TOP aplicații de telefon pentru bărbații infideli

Bărbații sunt extrem de inventivi atunci când se gândesc să calce strâmb, iar pentru asta și tehnologia poate fi de ajutor. Într-o lume în care există aplicații de telefon pentru orice, de ce nu ar exista unele folosite în alte scopuri, cum ar fi, înșelatul?

BĂRBAȚII INFIDELI ȘI APLICAȚIILE LOR FAVORITE
Snapchat – Această aplicație este folosită pentru trimiterea de fotografii și videoclipuri. Ingeniozitatea acestei aplicații este că odată ce ajung pozele sau filmulețele la destinatar, pot fi șterse la câteva secunde după ce materialul a fost primit, destinatarul gestionând timpul în care rămân acele poze și clipuri în dispozitiv. Singurul mod de a dovedi că un tip este infidel, când vorbim de această aplicație valabilă pentru Android și iOS, este doat prin captură de ecran.

CITEȘTE ȘI: 7 LUCRURI PE CARE LE FACE ORICE PERECHE DE ÎNDRĂGOSTIȚI

Celularul discret – Firma japonezp Fujitsu a inventat un telefon discret, dar inteligent. Motorola Stars are restricționată vizualizarea de către curioși a mesajelor trimise sau primite. De asemenea, utilizatorul, dacă vrea să comunice cu amanta pe ascuns, va ști când a primit mesaj fără să îi apară ceva pe ecran sau să bârâie telefonul, uitându-se doar la culoarea indicatorului bateriei, care se schimbă.

Cate – Este folosită de 83% dintre bărbați, fiind o aplicație care îți permite să ștergi apelurile și mesajele primite și trimise înainte ca anumiți terți să își bage coada ochiului. Această aplicație e disponibilă pentru Android, pentru 4,99 dolari.

TigerText – nu face trimitere deloc la escapadele amoroase ale lui Tiger Woods (ne scuzați cârcoteala!), dar are de-a face cu escapadele bărbaților, în general (poate a utilizat-o și Tiger Woods când a agățat pe cineva). Această aplicație poate seta în cât timp să fie șterse mesajele și apelurile din telefon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top