Connect with us

Revistateo.ro

Tipul de la IT și bărbații cu cifra 9 în vârstă ÎNȘEALĂ DES. VEZI CELELALTE CATEGORII DE BĂRBAȚI INFIDELI

Stiri

Tipul de la IT și bărbații cu cifra 9 în vârstă ÎNȘEALĂ DES. VEZI CELELALTE CATEGORII DE BĂRBAȚI INFIDELI

Doamnelor și domnișoarelor, oamenii de știință a realizat în sfârșitul o clasificare a bărbaților care înșeală cel mai des, iar asta vă va prinde cel mai bine atunci când vă alegeți partenerul ideal. Potrivit cercetătorilor științifici, există nici mai mult nici mai puțin decât 9 tipuri de bărbat care sunt tentați să înșele mai des, printre care tipul de la IT sau bărbații care au 9 în coada vârstei (19, 29, 39, 49).

29, 39, 49
Un studiu publicat în „Proceedings of the Natural Academy of Sciences” arată că urmașii lui Adam aleg să înșele ca o probă de bărbăție deoarece de la anul își schimbă prefixul, existând o presiune psihologică de intrare într-o nouă decadă.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAȚII CU PICIOARE MARI ÎNȘEALĂ MAI DES

BĂRBAȚII ÎNALȚI
Vestea asta le va întrista cel mai mult pe femei: bărbații care au peste 1,78 metri (exact bărbații perfecți pentru majoritatea doamnelor) înșeală foarte des!

IT-ISTUL
Au aspect de tocilari sau șoareci de bibliotecă dar în realitate se mișcă bine pe teren. Aceștia fac parte din categoria bărbaților care le pun coarne iubitelor sau soțiilor lor și sunt greu de detectat tocmai pentru că meseria lor este atât de solicitantă încât nimănui nu îi trece prin cap ce le-ar putea trece lor.

BUSINESSMEN
Da, oamenii de afaceri care călătoresc mai mereu, înșeală des. Aceștia simt nevoia de un corp feminin sau de afecțiune, mai ales atunci când se află la mii de kilometri depărtare de casă.

TWITTER BOY
Bărbații care folosesc Twitter-ul, mai degrabă decât Facebookul, înșeală mai des. Cel puțin asta spune un studiu realizat de Universitatea din Missouri.

ROCKERUL
Un site de matrimoniale a realizat un sondaj care nu are nevoie de nicio completare în plus: 41% dintre bărbații care înșeală au spus că ascultă muzică rock.

BĂRBATUL DIN MIJLOCUL FEMEILOR
Dacă un bărbat însurat este înconjurat în permanență de tinere, acesta va fi tentat să-și înșele soția cu o fată mult mai tânără decât ea, arată cercetătorii.

ASCULTĂTORUL
Bărbatul care lasă impresia că o ascultă mereu pe iubita lui înșeală des. Acesta nu scoate un sunet doar ca să nu se dea de gol.

SECRETOSUL
Bărbatul care știe să țină secrete este de asemenea un amant redutabil. Și asta pentru că ei înșiși au deja un secret: întâlnirile pe ascuns cu amantele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top