Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Bărbații din zodiac predispuși la infidelitate anul ăsta

3 bărbați din zodiac vor ceva nou din punct de vedere amoros în anul 2018. Aceștia nu vor fi statornici pentru că este anul în care vor să experimenteze, anul în care își doresc să își dea seama ce vor de la o femeie, de la o relație cu adevărat.

Ce 3 bărbați din zodiac predispuși la infidelitate

BĂRBATUL CAPRICORN: Acest nativ a avut niște episoade amoroase furtunoase în 2017, episoade din care nu a învățat mare lucru.

Capricornul este genul tipului răzbunător, așa că nu va fi mare mirarea dacă va plănui o serie de lucruri pentru a face rău fostelor partenere.

Capricornul are o viață sexuală activă în 2018, însă nu se gândește în niciun fel la ceva serios. Se va feri de relații pentru a nu suferi.

BĂRBATUL SCORPION: Scorpionul este prin definiție un cuceritor, așa că femeile care cred în loialitatea absolută a acestuia trebuie să fie mereu cu ochii în patru.

Scorpionul este dificil în relațiile sentimentale și nu suportă să fie sub papucul femeii de lângă el. Dacă nu domină și nu face cum spune el, se răzbună.

În 2018 va cunoaște multe femei și abia la finalul anului se va stabili într-o relație. Este foarte complicat și tocmai de asta are nevoie de timp să digere lucrurile bine.

BĂRBATUL TAUR: Taurul este fidel, însă anul 2018 îi poate aduce multe dezamăgiri în dragoste și tocmai de aceea va decide la rândul lui să fie ceva mai infidel față de obicei.

Multe din acțiunile sale se bazează pe suferințele provocate de femei în relațiile actuale sau relațiile anterioare.

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

Taurul este bun la casa femeii până îl provoci. Femeile care au un partener Taur trebuie să comunice mereu cu el. Nu suportă ideea de a ”plictiseală împreună”. El vrea mereu activitate.

Citește și: Zodiile care nu știu să iubească

Cum ii demonstrezi unei persoane ca o iubesti? Aratandu-i respect pentru felul ei de a fi, a-i acorda suficienta libertate incat sa se simta confortabila in preajma ta. Vezi care sunt zodiile ce nu stiu sa faca asta.

LOCUL 4: RAC

Nativul nascut in zodia Rac face confuzie uriasa intre obsesie si iubire. Acesta nu stie sa iubeasca fara a-si teroriza partenerul cu o sumedenie de intrebari, fara a-i controla fiecare miscare.

Racul sufera foarte mult atunci cand nu reuseste sa isi faca partenerul de viata sa danseze dupa cum canta el.

LOCUL 3: BERBEC

Nativul Berbec este atat de incapatanat incat isi dezamageste usor sufletul pereche prin impertinentele sale.

In situatiile in care vrea sa aiba dreptate uita pana si de persoana iubita atunci cand vrea sa isi arate coltii incapatanarii.

LOCUL 2: LEU

Leul se lauda ca iubeste dar nu stie sa o faca, in realitate. Acest nativ se iubeste doar pe sine.

Narcisistul zodiacului vrea alaturi de el o persoana care sa ii ofere complimente de dimineata pana seara.

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel care trebuie sa invete sa iubeasca cel mai mult este Capricornul. Latura sa materialista anuleaza uneori orice farama de sentiment pur, autentic.

Nu stie sa faca diferenta intre scopurile financiare comune ale unui cuplu si dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top