Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie

În luna septembrie ar fi bine să stai departe de aceste zodii! Vor fi în stare de aproape orice pentru a-și atinge scopurile, iar cine le stă înainte nu o vor duce tocmai bine.

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie:

FECIOARĂ. Fecioarele sunt puse pe fapte mari în luna septembrie. Se vor concentra atât de tare la proiectele lor de suflet încât s-ar putea să îi neglijeze pe cei din jur. Indiferența Fecioarelor doare tare, mai ales că de acești nativi te atașezi destul de rapid.

SCORPION. Scorpionii vor fi destul de recalcitranți toată luna, dar le va merge bine. Vor să facă o curățenie generală în lista lor de prieteni.

Trebuie să facă tot posibilul să se delimiteze de persoanele toxice din viața lor. Nu vor fi tare comunicativi în această lună, iar cei care îi vor deranja pentru lucruri nesemnificative trebuie să știe că vor face o mare greșeală și s-ar putea trezi cu o reacție neplăcută.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

CAPRICORN. Capricornii nu vor ieși nici în septembrie din zona lor de confort, ba se vor afunda și mai tare. Nativii de pământ vor fi gata de schimbări majore în viața lor. Ferește-te de ei dacă nu vrei replici acide.

Nu încerca să îi judeci, nu încerca să le explice că ar trebui să iasă din confortul lor pentru că vei obține contrariul.

VĂRSĂTOR. Nativii de aer vor fi puși și ei pe fapte mari. În septembrie vor fi ceva mai triști și mai singuratici. Ar fi bine să nu îi deranjezi dacă nu îi înțelegi. Încearcă să le fii aproape fără să le spui ce trebuie să facă, fără să le reproșezi tot felul de lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top