Connect with us

Revistateo.ro

Motivul incredibil pentru care 20.000 de români nu mai au voie să folosească WhatsApp

Social

Motivul incredibil pentru care 20.000 de români nu mai au voie să folosească WhatsApp

O companie germană prezentă în România le interzice angajaților să folosească WhatsApp și Snapchat. Conform profit.ro, un furnizor german de componente auto și anvelope le interzice angajaților să folosească aplicații de mesagerie. Mai jos vei găsi și motivul pentru care se întâmplă asta.

De ce 20.000 de români nu mai au voie să folosească WhatsApp

Compania germană nu le permite angajaților să folosească WhatsApp și Snapchat. Motivele sunt legate de protecția datelor personale ale angajaților, dar și ale partenerilor de afaceri.

Conform companiei, cele două aplicații au deficiențe legate de protecția datelor. Asta deoarece accesează datele personale, dar și pe cele ce pot fi confidențiale, cum ar fi lista de contacte. Astfel se pot accesa informații legate de o terță persoană.

Compania are aproximativ 20.000 de angjați în România.

CITEȘTE ȘI: 4 moduri in care aplicatia Whatsapp dicteaza in relatia ta

CITEȘTE ȘI: Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe Whatsapp și ce poți face

TE-AR PUTEA INETRESA ȘI: Avertisment pentru utilizatorii aplicației WhatsApp

Aplicația este bombardată tot mai des cu tot felul de viruși care pun în pericol sistemele de operare ale telefoanelor utilizatorilor.

Un nou malware a fost depistat și se pare că este unul din cei mai periculoși viruși. Acesta atacă sistemele Android prin metode nemaiîntâlnite.

Virusul numit Skygofree a fost descoperit de specialiștii în cibernetică de la Kaspersky Lab. Skygofree este periculos pentru că înregistrează de pe aplicația de WhatsApp a utilizatorului când e trecută în aplicație o anumită locație (share location).

Virusul preia controlul telefonului și poate să facă înregistrări audio, video și foto prin comenzi de la distanță, lucru nemaivăzut până acum, de care s-au mirat până și cei mai buni hackeri.

Virusul ajunge în dispozitivele Android prin intermediul unor pagini web care aduc cu paginile operatorilor de telefonile mobilă ori prin conectarea la rețelele Wi-Fi nesecurizate, așa că aveți mare grijă!

Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe Whatsapp și ce poți face
Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp. Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema.

E cea mai populară aplicație de mesagerie de pe întregul mapamond. Aplicația are 1,2 miliarde de utilizatori și continuă să crească într-un ritm surprinzător.

Pe lângă mesaje, apeluri video, apeluri de voce și transfer de imagini sau clipuri, farmecul aplicației constă într-un nivel de securitate sporit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Social

To Top