Connect with us

Revistateo.ro

Irina Loghin îşi mărită fiica de 40 de ani. Cine e bărbatul care a convins-o pe Irinuca să meargă la altar

Social

Irina Loghin îşi mărită fiica de 40 de ani. Cine e bărbatul care a convins-o pe Irinuca să meargă la altar

Celebra cântăreaţă de muzică populară Irina Loghin se pregăteşte de cel mai important eveniment din viaţa ei. Loghin va fi soacră mică pentru prima dată. Îşi mărită fata anul acesta, aşa că pregătirile sunt în toi. Unica sa fiică, Irinuca Cernea, probează rochii de mireasă şi împarte invitaţii la nuntă.

Bucurie mare în familia reginei muzicii populare româneşti. Irinuca, fata Irinei Loghin (79 de ani) şi a lui Ion Cernea, va păşi pentru prima dată la altar, în acest an. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, întrucât mirii sunt discreţi şi nu doresc să facă mare tam-tam. Fata interpretei a împlinit 40 de ani pe 25 februarie şi este alintată ”Iris” de mama ei. Este delicată şi se poate spune că a moştenit de la mama ei mai mult frumuseţea decât talentul muzical.

Irinuca lucrează de ani de zile la o firmă de telefonie, şi a preferat munca de birou, deşi chipul de păpuşă ar fi ajutat-o să aibă o carieră în televiziune. Iată însă că nimic nu e întâmplător, pentru că acolo avea să-l cunoască şi pe alesul inimii ei, cel care a convins-o să îmbrace rochia de mireasă. Bărbatul este originar din Târgu Jiu şi i-a ajuns la inimă celebrei mame soacre.

Viitoarea miresică probează rochii de zor şi a ajuns la atelierul Biancăi Drăguşanu. Acolo, clientele magazinului au dat cu ochii la cabina de probă chiar de fata Irinei Loghin şi au rămas surprinse să o vadă îmbrăcată în alb. Se pare că şi-a comandat rochiţa în care va merge la altar chiar de la celebra blondină. Mai mult, Irinuca şi soţul împart invitaţiile de nuntă, iar acest lucru ne-a fost confirmat chiar de soacra mică, Irina Loghin, care este în al nouălea cer. conform click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Social

To Top