Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 TRATAMENTE NATURISTE pentru CHISTURILE MAMARE

Aproape 70% dintre femei se confrunta cel putin o data in viata cu chisturile mamare. Denumirea medicala a nodulilor este mastoza fibrochistica. Aceasta afectiune poate fi combatuta si in mod naturist.

Top 5 tratamente naturiste pentru chisturile mamare:

1. URZICA VIE

Infuzia cu urzica vie este benefica deoarece amorteste nodulii atunci cand au tendinta de a creste sau de a se extinde in alte parti ale sanului. Bea o ceasca de ceai de urzica pe zi si iti vei calma durerile cauzata de nodulii mamari.

2. ALIMENTE VERZI

Chisturile mamare pot fi prevenite prin consumul mare de mere verzi, struguri si broccoli. Adinopectina din struguri previne inflamarea vaselor de sange si a tesuturilor si nodulilor la sani.

CITESTE SI: Cancerul la sani: Aspecte FUNDAMENTALE despre RECONSTRUCTIA SANILOR. Nu toate femeile isi pot reface sanii dupa mastectomie

CITESTE SI: Tu stii din ce sunt formati sanii tai? Descopera aici!

3. GALBENELE

Galbenelele sunt recomandate pentru orice inflamatie deoarece contin o serie de antioxidanti care protejeaza celulele organismului de efectul negativ al stresului oxidativ. Tratamentul pentru chisturile mamare poate fi de doua tipuri: consumul zilnic de ceai de galbenele, timp de 10 zile sau poti opta pentru frectia la sani cu unguent de galbenele.

4. CEAI DE COADA CALULUI

Se opareste o lingurita intr-o cana cu apa si se bea cate o inghititura in fiecare dimineata, pe stomacul gol, pana cand simtiti mai putin accentuate durerile mamare.

5. BITTER SUEDEZ + COMBINATIE DE CEAIURI MIRACULOASE

Unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru a combate chisturile mamare include un amestec de ceaiuri (100 grame urzici, 300 grame galbenele, 100 grame coada soricelului) si bitter suedez. Pune 4 linguri de bitter suedez in ceaiul amestecat descris mai sus si bea-l cu 30 de minute inainte de masa de pranz si a doua portie seara, dupa cina.

CITESTE SI: 5 moduri practice în care previi cancerul la sân

CITESTE SI: 10 lucruri cu totul fascinante despre sani

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medic. Daca te confrunti cu problema de sanatate abordata in acest material, adreseaza-te medicului specialist pentru un consult amanuntit!

Sursa foto: mujerde10.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top