Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Top 5 sucuri care te ajuta sa slabesti

Top 5 sucuri care te ajuta sa slabesti. Daca te-ai decis sa incepi o cura de slabire singura solutie ca aceasta sa aiba rezultate este sa fie sustinuta si de un program de sport, care sa creeze un echilibru intre alimentatie si topirea grasimii in exces.

Nutritionistii sunt constienti ca datorita timpului limitat, sportul adesea ramane ultimul pe lista si au creat o lista de sucuri care ne pot ajuta sa scapam de kilogramele in plus.

Iata care sunt cele mai eficiente sucuri care te ajuta sa slabesti

1. Sucurile de detoxifiere
Detoxifierea este tot mai intens pomenita, gasiti cure speciale care ajuta corpul sa elimine toxinele acumulate, dar va si scapa de multe resurse bine pastrate in organism care nu sunt necesare. Nutritionistii va recomanda sa consumati un suc care va ajuta in procesul de ardere a grasimilor, acesta trebuie sa contina jumatate legume si jumatate fructe.

Citricele sunt cele mai recomandate si neaparat trebuie sa fie incluse in sucul detoxifiant, daca va doriti un efect rapid. De asemenea specialistii spun ca nu trebuie sa lipseasca marul, morcovul si ghimbirul din reteta deoarece acestea contin foarte multi antioxidanti si ajuta la reglarea tractului digestiv.

Cu doar 250 ml de suc detoxifiant pe saptamana reusiti sa va tineti corpul sanatos si sa accelerati rapid arderea grasimilor. In acelasi timp toate toxinele din corp sunt eliminate. Iata o reteta simpla de suc detoxifiant.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top