Connect with us

Revistateo.ro

preludiu

Stiri

Top 5 sfaturi pentru un preludiu de succes

Dacă viața ta sexuală a intrat într-o ușoară monotonie, iată care sunt sfaturile pentru a avea parte de un preludiu de succes pe care partenerul de cuplu nu îl va uita prea ușor.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII ALĂTURI DE CARE AI PARTE DE CELE MAI PROASTE PARTIDE DE AMOR

Dacă vrei să îți impresionezi parterenrul de cuplu cu un preludiu desprins din filme, atunci uite care sunt sfaturile cele mai bune pe care le poți urma!

1. Înainte de a începe o seară pasională alaturi de partenerul de cuplu, este interesant să începi preludiul chiar în public, iar o soluție o reprezintă mângâierile pe sub masă, însă nu trebuie evitate nici privirile mai deocheate.

2. În anumite cazuri ai obervat gemetele de plăcere ale partenerului de cuplu în momentul în care îl atingi în anumite locuri, dar acest lucru nu înseamnă că va trebui să te oprești acolo. Secretul unui preludiu de succes este să păstrezi același ritm pentru toate zonele, fără să te grăbești.

3. Indiferent de sexul partenerului tău de cuplu, ar trebui mereu să ai grijă la lenjeria intimă pe care o alegi. Aceasta este foarte importantă atunci când ești în faza de preludiu.

4. Un alt aspect important este faptul că poți oricând să încerci mișcări noi la fiecare preludiu, pentru a nu interveni monotonia.

5. Marele secret al unui preludiu de succes constă în modul în care știi să îți folosești limba. Acest tip de atingeri pe corplul partenerului de cuplu îl vor face să fie mai repede gata de acțiune.

Sursa foto: cugetliber.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top