Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 meldoii de dragoste

Inedit

Top 5 melodii de dragoste

Ascultă topul celor mai frumoase melodii de dragoste.

CITEŞTE ŞI: TOP CEI MAI BOGAŢI MUZICIENI

1. My heart will go on. Este mereu în prima poziţie. Cântăreaţa de origine canadiană, Celine dion,  nu mai are nevoie de nicio prezentare, cum de altfel nu are nevoie nici pelicula, Titanic, pe a cărei coloană sonoră găsim My heart will go on. Din cele 11 Oscaruri caştigate de Titanic în 1998, unul a fost acordat acestei piese pentru cel mai bun cantec original.

2. All for love. Unii dintre cei mai mari cântăreţi ai muzicii internaţionale s-au adunat pentru a compune şi a interpreta una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor. Autorii sunt Rod Steward, Bryan Adams şi nimeni altul decât Sting.

3. Only love can hurt like this. Este una dintre cele mai apreciate melodii ale anului, iar cântăreaţa Paloma Faith sigur va intra in topul istoriei melodiilor de dragoste cu acesta piesă. Un cântec emoţionant, cu o încărcătură inimaginabilă ce sigur îţi va stoarce o lacrimă.

4. Endless love. Acesta a fost declarat de către Billboard cel mai bun duet muzical al tuturor timpurilor. Compoziţia şi producţia îi aparţin lui Lionel Richie iar piesa a fost lansată în 1981. 15 ani mai târziu, Luther Vandross şi Mariah Carey au cântat împreună această piesă, însă cea mai îndragită variantă rămâne cea a duetului original.

5. Listen to your heart. Roxette ştie că o altă etapă a procesului de îndrăgostire este, din păcate, de cele mai multe ori și nepotrivirea între oameni, care duce la despărțire. În Listen To Your Heart, protagonista relației amoroase se gândește intens să fugă de lângă iubitul ei, dar este sfătuită de către o voce aparent înțeleaptă să își asculte inima înainte să facă asta.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top