Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 lucruri vitale pentru o femeie in relatie. BANII nu se afla printre ele!

Stiri

Top 5 lucruri vitale pentru o femeie, in relatie. BANII nu se afla printre ele!

Orice barbat si-ar dori sa stie ce vrea o femeie in relatie. Multi masculi au probleme serioase atunci cand incearca sa le faca pe plac doamnelor, insa ei nu stiu ca totul e mai simplu decat pare la prima vedere.

Barbatii ar fi surprinsi, insa banii nu reprezinta o chestiune vitala in dragoste pentru o femeie. O relatie adevarata tine cont de mai multe aspecte.

1. SEXUL

Cine afirma ca sexul intra la „si altele” se minte singur. Dincolo de faptul ca orgasmul ajuta la detensionare si este benefic pentru sanatate (lucru confirmat de o serie de studii stiintifice), este bun pentru ca te tine departe de presiunile vietii de zi cu zi. Sexul poate duce la destramarea relatiei si apropie partenerii mai mult decat s-ar crede. Si, in plus de asta, nu costa niciun leu!

5 semne ca esti o femeie de succes si habar nu ai

Ce subiecte nu trebuie sa discuti niciodata cu o femeie. TOP 8 greseli facute de barbati

2. NEVOIA DE ACCEPTARE

Femeile au toane. O suta. O mie. Nici nu mai conteaza cate. Multe din nemultumirile lor vin din cauza faptului ca se considera neintelese, neacceptate, discriminate.

Nevoia de validare, de respect primeaza in orice relatie. Acelasi lucru este valabil si pentru barbati, mai ales ca la ei orgoliul generat de lupta pentru imagine este urias.

3. NEVOIA DE AFECTIUNE

Chiar si fara prea multi bani sau vacante exotice, femeia se poate simti in siguranta daca persoana iubita ii ofera sprijinul emotional de care are nevoie. Afectiunea nu poate fi cumparata nici cu cel mai scump cadou din lume!

4. AJUTORUL IN TREBURILE CASNICE

Nu mai traim in epoca in care femeia trebuie sa faca totul in casa. Odata cu emanciparea acesteia si castigarea pe buna dreptate a unor drepturi pe care le are in mod natural, lucrurile s-au schimbat mult in raporturile dintre parteneri.

Femeile nu vor sa fie singure in situatii obositoare. Nu e fair play ca sexul frumos si destept sa spele, sa calce, sa gateasca, iar iubitul sa se uite de pe margine.

5. UMORUL

Un strop de umor poate alunga norii negri care se aduna deasupra cuplului. Femeile cauta barbati care stiu sa le faca sa zambeasca in momentele cele mai grele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top