Connect with us

Revistateo.ro

TOP 5 alimente care îndepărtează instant senzaţia de balonare

Stiri

TOP 5 alimente care îndepărtează instant senzaţia de balonare

Iată topul celor 5 alimente care îndepărtează extrem de rapid senzaţia de balonare! Tu pe care le consumi?

Cu siguranţă majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă. Deşi deseori încercăm să prevenim senzaţia de balonare cu diferite emdicamente şi reţete, atunci când vine vorba de tratament, puţine sunt cele care îşi fac efectul. Dacă vrei să eviţi pastilele împotriva balonării, încearcă să consumi aceste alimente!

CITEŞTE ŞI: DETOXIFIERE CU APĂ ŞI INGREDIENTE MINUNE

1. Bananele. Bananele au un conţinut bogat în fibre. Acestea facilitează tranzitul intestinal şi ajută la buna funcţionare a întregului sistem digestiv. Totodată, potasiul reglează nivelul de sodiu din organism şi reduce retenţia de apă. Totuşi, un consum prea mare de fibre te poate balona, aşa că nu consuma mai mult de o banană pe zi.

2. Iaurtul. Iaurtul este o sursă importantă de bacterii probiotice. Acestea sunt bacterii importante pentru digestie, de care ai nevoie pentru un tranzit optim. Cel mai indicat iaurt este cel grecesc, deoarece conţine mai puţin zahăr decât oricare altul şi este extrem de delicios în combinaţie cu seminţe şi fructe uscate.

3. Apa. Pe lângă faptul că este cea mai importantă sursă de hidratare, apa este cel mai bun remediu pentru a înlătura balonarea. Lichidul ajută aerul să fie îndepărtat în tractul digestiv şi astfel balonarea va dispărea ca prin minune.

4. Ceaiul de păpădie. Acest tip de ceai este unul dintre cele mai bune remedii împotriva balonării, uşurând digestia şi favorizând eliminarea aerului şi a resturilor din tractul digestiv.

5. Cerealele integrale. Sunt soluţia ideală pentru micul dejun şi nu numai. Aşa te vei asigura că nu întâmpini probleme cu digestia pe parcursul întregii zile.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top