Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de balonare într-un minut! Vei avea un abdomen plat imediat

Sanatate

Cum scapi de balonare într-un minut! Vei avea un abdomen plat imediat

Balonarea este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, de toate vârstele. Femeile trec prin această situație mai ales din cauza modificărilor hormonale.

Persoanele care au problemă cu tiroida se plâng adesea că au balonare și retenție de apă. Primul pas, așadar, pentru a scăpa de balonare, este să vezi dacă nu cumva suferi de probleme ale tiroidei și să începi să o tratezi cât mai repede.

Apoi, medicii le recomandă celor care fumează să renunțe la acest viciu, deoarece inhalarea fumului și a aerului duce adesea la balonare, dar și la alte probleme medicale. Așa că dacă fumezi și ești mereu balonat, acesta ar putea fi motivul, însă nu este singurul.

Evită alimentele care provoacă adesea constipație şi consumă din belşug apă şi produse bogate în fibre. Dacă vei consuma alimente care îți provoacă ție constipație, în numai câteva ore, vei simți că ești balonat.

Citește și: Ce să NU mai faci la menstruație ca să scapi de DURERI și de BALONARE

Lipsa de calciu și de organism duce la apariția balonării, așa că ai grijă permanent la valorile acestor două minerale din organism.

Medicii recomandă, de asemenea, să nu mânânci până simţi că nu mai poţi. Opreşte-te în punctul în care simţi că ţi-ai potolit foamea. De asemenea, nu înfuleca. Dacă mănânci pe fugă, vei înghiţi mai mult aer şi te vei balona ulterior.

Citește și: Ce boala a uterului ascunde balonarea. Tumora care creste incet, dar sigur

Un alt lucru care duce la balonare este guma de mestecat. Renunţă la ea, nu folosi un pai pentru a consuma băuturi, găteşte legumele, doarece cele crude balonează, nu consuma carbohidraţi seara, bea un pahar cu apă cu 30 de minute înainte de fiecare masă.

Alimentele care te scapă de balonare sunt salata verde, castraveții, spanacul. Poți consuma și iaurt natural, cereale integrale, quinoa, orez brun, ovăz, ghimbir, mentă, piper negru, pește gras.

Iată cum scapi în numai 60 de secunde de balonare:

Ai nevoie de doi litri de apă, o linguriță de ghimbir proaspăt ras, un castravete fără coajă, tăiat în bucăți mici, o lămâie feliată și 12 frunze de mentă. Nu decoji lămâia. Amestecă toate ingredientele într-un recipient de sticlă și lasă băutura să stea în frigider peste noapte. A doua zi bea această apă și prepară-ți alta seara.

Vei observa chiar după primul pahar că te vei simți mai bine.

2 Comments

2 Comments

  1. Florin

    2019-05-07T11:26:56+03:00 at 2019-05-07T11:26:56+03:00

    Pentru slabit un produs interesant e si african mango 900, un supliment din plante pe baza de fructe de mango!

  2. Cascalin

    2019-09-05T10:09:20+03:00 at 2019-09-05T10:09:20+03:00

    Balonarea apare atunci cand exista un exces de gaze care s-a acumulat in intestine. Din fericire se poate scapa usor de toxinele din corp daca se urmeaza corect o reteta de detoxifiere care sa fie utila in acest sens. De regula dieta poate fi pe baza de fructe sau pe baza de legume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top