Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 motive pentru care femeile simulează orgasmul

Un studiu recent publicat în „Archives of Sexual Behaviour” relatează ce trece prin mintea unei femei în momentul în care aceasta simulează orgasmul.

Top 4 motive pentru care femeile simulează orgasmul:
1. ALTRUISM

Da, femeile se gândesc la partenerii lor, spre deosebire de bărbați care își văd doar de propria lor plăcere. Pentru a nu le răni sentimentele celor cu care împart așternuturile, femeile recurg adesea la a se preface că au fost încântate de partida de amor.

CITEȘTE ȘI: CE POZIȚII SEXUALE ÎȚI GARANTEAZĂ ORGASMUL MULTIPLU

2. TEAMĂ SAU NESIGURANȚĂ

Obiectivul oricărei persoane ce caută plăcere, atunci când ajunge în pat cu partenerul, fie că este o aventură sau este chiar persoana iubită, este reducerea emoțiilor negative în fața unui fapt deja aproape împlinit. Multe femei se simt vinovate și temătoare dacă nu au orgasm, așa că îl simulează, chiar dacă, în multe cazuri, partenerul este cel care nu știe cum să le excite.

3. EGOISM

Multe femei exagerează inclusiv când vine vorba de gemete. Acestea sunt genul de persoane exhibiționiste care nu au nevoie de un motiv anume pentru a mima orgasmul.

4. PENTRU A TERMINA CÂT MAI REPEDE ÎNTÂLNIREA

Femeile sunt suficient de inteligente și dacă bărbatul cu care petrec câteva momente frumoase nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor, atunci acestea grăbesc ieșirea din dormitor simulând orgasmul.

Specialiștii citați de publicația mai sus amintită susțin că simularea orgasmului nu are nicio legătură cu experiența sexuală a unei femei sau încrederea pe care partenerii o au unul în celălalt în momentul în care aceștia ajung în dormitor.

orgasmul - 13072015

Cauza altruistă a simulării orgasmului este des întâlnită în special atunci când femeile primesc sex oral din partea bărbaților, închid experții în sex.

Sursa foto: photos.com, taringa.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top