Connect with us

Revistateo.ro

viata sexuala

Stiri

Top 4 greşeli care îţi distrug viaţa sexuală

Performanţele în dormitor ţin de o serie de reguli nescrise. Iată care sunt cele mai mari greşeli ce îţi distrug viaţa sexuală.

CITEŞTE ŞI: 5 cuvinte pe care nu ai voie să le rostești în timp ce faci sex

1. Nu te îngrijeşti suficient. În ciuda a ceea ce se spune despre femei, acestea au tendinţa de a acorda o atenţie mai mare celor din jur, uitând de multe ori să aibă grijă de ele. Pentru că toată ziua desfăşoară diferite activităţi, seara se simt prea obosite pentru a se mai gândi şi la viaţa sexuală. Drept urmare, nu uitaţi să vă rezervaţi puţin timp şi pentru voi, din moment ce toată lumea apelează la voi pentru diferite „cereri”.

2. Nu eşti mulţumită cu tine. Pentru că multe femei îşi reproşează singure anumite defecte, multe închipuite, le va face să se simtă mereu încordate şi ruşinate în pat, lucru ce afectează viaţa sexuală. Drept urmare, fie începi să te accepţi aşa cum eşti, din moment ce partrenerul tău face deja asta, fie începi să îţi schimbi stilul de viaţă.

3. Mimezi orgasmul. Nu trebuie să te iei după filmele pentru adulţi, în care actriţele sunt plătite să mimeze plăcerea, căci în viaţa reală asta va duce la partide de amor tot mai eşuate. În plus, partenerul tău va trăi cu impresia că nu trebuie să depună prea mult efort pentru a te duce pe culmile plăcerii, iar tu vei rămâne tot mai frustrată şi chiar te vei gândi că următoarea partidă va fi un eşec total.

4. Nu încerci lucruri noi. Rutina poate să dăuneze inclusiv vieţii sexuale, mai ales dacă vorbim despre o relaţie de lungă durată. Tocmai de aceea este recomandat ca, din când în când, să încercaţi şi lucruri noi. Orice schimbare (în bine) este binevenită.

Sursa foto capitalfm.co.ke

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top