Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 creme naturale de față pentru vara asta

Top 4 creme naturale de față pentru vara asta:

1. CREMA NUTRITIVĂ
Această cremă, care are scopul de a hrăni pielea feței și celulele expuse în permanență la soare, este recomandată în perioada verii. Amestecă într-un bol un suc tip cremă de avocado cu o lingură mare de miere. Amestecă bine mierea cu avocado și întinde-o pe față. Las-o să acționeze timp de 15 minute. Această cremă se aplică departe de razele solare, de preferință în camera ta, la umbră.

CITEȘTE ȘI: FĂ-ȚI LIFTING FACIAL FĂRĂ SĂ MERGI LA CHIRURGUL ESTETICIAN
2. MASCĂ ANTI-RIDURI
Masca anti-riduri nu doar previne apariția inamicelor femeilor ce înaintează în vârstă ci are și rolul de a atenua ridurile. Toacă bine de tot un cartof crud și amestecă-l cu ceai de mere. Aplică comprese cu ceai din mere și cartoful crud în zona cu riduri timp de 15 minute. Tratamentul trebuie urmat de trei ori pe săptămână.

3. CREMĂ ANTI-RIDURI
Acestă a treia cremă din topul nostru de vară hidratează și curăță în profunzime tenul de impurități și pregătește tenul pentru combaterea ridurilor. Se face din: două lingurițe de esență de lămâie sau chiar suc de lămâie, jumătate de pahar de apă fiartă, 14 grame de ceară de albine, 56 de grame de lanolină (sub formă de pudră, favorizează transportarea adâncă în piele a substanțelor active nutrivie și hidratante), jumătate de pahar din ulei din germeni de grâu și o lingură de propolis proaspăt. Adăugați apa fiartă peste sucul sau esența de lămâie și lăsați compoziția așa timp de 10 minute. Adaugă apoi în lichid toate celelalte ingrediente și spală-te pe față cu crema creată.

4. TEN STRĂLUCITOR ȘI CÂND APUNE SOARELE
Fața lucește mai tare în perioada verii iar noaptea strălucirea se duce și rămâne bronzul. Fierbe un cartof mare și apoi toacă-l până faci un piure. Adaugă sos de roșii (200 ml) și aplică pe față această cremă din legume pentru redarea strălucirii feței în serile de vară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top