Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii cu clasa si stil

TOP 3 ZODII CU CLASA SI STIL. Atunci cand pasesc undeva, toata lumea intoarce privirile. Trei semne zodiacale le dau lectii de eleganta si stil tuturor.

TOP 3 ZODII CU CLASA SI STIL

LOCUL 3: LEU

Nativul Leu este destul de arogant si impunator, insa are un sarm pe care putini il pot afisa atat de natural. Desi pare ca isi construieste fiecare gest doar ca sa dea bine in fata celorlalti, nativul Leu este in esenta astfel conceput incat sa emane o usoara stare de teama.

Nu isi planifica niciun cuvant si nicio grimasa, ii ies natural, cu toate ca pot deranja de cele mai multe ori. In aceste conditii, stilul Leului este bine definit. Acesta poate da clasa oricui, mai ales daca poarta discutii argumentate despre orice domeniu al artei. Nu de alta, dar Leul este si un fashionist convins.

LOCUL 2: FECIOARA

Eleganta Fecioarei nu reiese neaparat din hainele pe care le poarta, felul in care stie sa respecte anumite reguli de societate ori modul respectuos in care se adreseaza (asta pana o calci pe coada). Cand vorbim de eleganta si stil la Fecioara facem referire in mod deosebit la atitudinea acesteia.

Atunci cand o Fecioara intra intr-o incapere, toata lumea este constienta de importanta prezentei acesteia. Fecioara nu trancaneste toata ziua, ci mai degraba analizeaza foarte atenta tot ce misuna in jur. Atunci cand deschide gura, insa, oamenii sunt impresionati de fermitatea cuvintelor si corectitudinea ideilor exprimate.

LOCUL 1: VARSATOR

Varsatorul este zodia care ia coronita la capitolul „Clasa si stil”. Nu este o zodie materialista si nu face parada cu obiecte de lux. Se pricepe foarte bine asortat haine si la ales imbracaminte din second hand-uri care sa para de la mari branduri din centrele comerciale.

Varsatorul este in acelasi timp un om pasionat de arta si mister. Insasi prezenta acestuia este una enigmatica si asta pentru ca nimeni, niciodata, nu isi poate da seama de sentimentele reale ale nativului. Cu greu poti afla ce se ascunde in sufletul unui Varsator, insa tocmai datorita acestui mister se face usor de respectat si admirat.

Sursa foto: uplandsfestival.co.za

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top