Connect with us

Revistateo.ro

chefir

Frumusete

Top 3 masti cu CHEFIR de incercat TOAMNA ACEASTA

Despre chefir se stie ca este un aliment ce face minuni pentru sanatate. In plus, acesta poate fi folosit si pentru prepararea unor tratamente de infrumusetare, chiar la tine acasa.

Multe femei (mai nou si barbati) ajung sa dea o avere pe produse de infrumusetare, fara sa stie ca multe dintre ingredientele esentiale pentru ingrijire le pot gasi foarte usor. Printre acestea se afla si chefirul, motiv pentru care iti recomandam 3 masti pe care sa le folosesti in aceasta toamna din ingrediente simple, la indemana oricui.

1.Masca pentru exfoliere
Exfoliantul din comert poate fi inlocuit cu usurinta cu unul homemade. Amesteca doua linguri de chefir cu o lingurita de faina de ovaz si un varf de bicarbonat de sodiu.

CITESTE SI: 5 masti cu ALOE VERA care redau STRALUCIREA tenului tau

CITESTE SI: Top 5 măşti naturale pe bază de miere

Acest scrub se poate aplica atat pe fata cat si pe gat ori decolteu. Maseaza pielea cateva momente, apoi lasa cinci minute sa actioneze. Repeta procedeul saptamanal.

2.Masca pentru hidratare
Pielea uscata poate fi hidratata si catifelata cu ajutorul chefirului, care contine acizi alfa-hidroxilici cu efect dovedit in lupta impotriva procesului de imbatranire. Masca se prepara din doua linguri cu chefir, o lingura cu branza grasa de vaci si un galbenus de ou. Amestecul rezultat se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute. Poate fi folosita de doua ori pe saptamana, cu pauza de cel putin o zi.

3.Masca cu chefir pentru ten gras
Vei avea nevoie de doua linguri de pulbere de argila ( o gasesti la plafar) si inca doua linguri de chefir. Masca rezultata se aplica pe ten prin miscari circulare, dupa care se lasa sa actioneze 20 de minute iar apoi se clateste cu apa calduta. Pentru ca va usca tenul, se recomanda aplicarea unei creme lejere, care sa fie absorbita rapid de piele.

ATENTIE! Masca cu chefir nu are in mod normal contraindicatii, insa se poate intampla uneori sa te stranga pielea ori sa te usture, moment in care ar trebui sa te speli imediat pe fata si sa aplici o crema hidratatanta.

CITESTE SI: Cum sa-ti faci cea mai buna masca pentru par

CITESTE SI: Sigur nu stiai asta! Uite ce se intampla daca te dai cu mustar pe par!

Sursa foto: http://healthyfoodkings.com/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top