Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt cele 3 alimente care distrug celulita. Include-le ăn alimentația ta și, astfel, vei scăpa nu numai de kilogramele în plus, ci și de celulită.

Sanatate

Top 3 alimente care distrug celulita

Dacă ai celulită, atunci este bine să consumi aceste alimente care distrug celulita. Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de această problemă.

Top 3 alimente care distrug celulita

1. Varza. Este un aliment care combate celulita. Este o sursă importantă de vitamina C. Nu are multe calorii, în schimb este bogată în substanțe antioxidante. Mai mult decât atât, varza conține calciu, magneziu și potasiu. Există mai multe diete cu varză, pe care multe persoane le încearcă. Cea mai populară este supa de varză. Totuși, nu este o dietă care trebuie urmată mult timp, deoarece nu conține sufieciente calorii. Totuși, la prânz sau la cină se poate consuma salată de varz (200-300 de grame). Astfel, vei slăbi și celulita va fi combătută.

CITEȘTE ȘI: Uleiul de cocos poate reduce celulita. Iată ce trebuie să faci!

Rețetă de supă de varză

Ingrediente:

– 1 varză
– 2 morcovi
– 2 cepe, tocate mărunt
– 2 ardei grași
– 2 rădăcini de țelină
– o conservă de roșii în bulion
– piper după gust
– ierburi proaspete, tăiate mărunt
– alte condimente, după gust, în funcțtie de preferințele fiecăruia

Din aceste ingrediente va fi făcută supa, care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.

CITEȘTE ȘI: 5 MITURI despre celulita. Adevarat sau fals?

2. Ardeiul roșu este la fel de eficient precum varza. Este bine ca acest aliment să fie inclus în diete. Dacă vei consuma ardei roșu timp de opt săptămâni, atunci apar rezultatele. Și boiaua de ardei te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus, să scapi de celulită și să o combați. O poți include în diferite rețete. Poți consuma și ardei copt, ardei crud etc.

3. Pepenele roșu. În pepenele roșu se găsește apă în proporție de 91 %. Conține puțin zahăr: 6 %. De asemenea, este o sursă bună de betacaroten, antioxidanți, magneziu, potasiu, vitamina C, vitamina B1, vitamina B6. Dacă vei consuma pepene roșu, nu trebuie să îți faci griji în privința caloriilor. În 100 de grame de pepene roșu se găsesc 30 de calorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top