Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TOAMNA SE INCINGE: COD GALBEN DE CANICULA. Cate grade vor fi in regiunea ta weekendul acesta

Toamna se incinge, la propriu! Meteorologii anunta cod galben de canicula pentru acest weekend. Vezi cate grade vor fi in regiunea ta!

Cel mai cald va fi in sud-vestul Transilvaniei, unde incepand de azi temperaturile cresc simtitor atingand valori de pana la 37-38 de grade, anunta ANM.

Vremea caniculara va continua si maine, 19 septembrie, cand se anunta temperaturi de pana la 35-36 de grade, neobisnuite pentru aceasta perioada a anului.

In Crisana, temperaturile vor atinge 37 de grade, in Banat 36, in centrul si nordul Transilvaniei – 34 de grade, in Moldova 33-34 de grade, in Muntenia si Oltenia 34 de grade.

CANICULA DE TOAMNA. Cel mai racoros va fi la mare sambata aceasta, unde maximele nu vor depasi 24-25 de grade.

Duminica temperaturile vor scadea usor, cu 1-2 grade in fiecare regiune. In Muntenia se va inregistra cea mai mare scadere, maximele ajungand la 29-30 de grade.

Scaderi de temperatura se anunta si pentru Oltenia, unde maximele vor atinge 31-32 grade.

Caldura incepe sa ne paraseasca treptat de luni, 21 septembrie. Maximele la nivelul tarii nu vor depasi 27-29 grade, semn ca vine toamna.

COD GALBEN DE CANICULA. De altfel, din 25 septembrie vremea se racoreste puternic, iar canicula va fi istorie. Meteorologii anunta ploi insemnate cantitativ pentru finalul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie.

Sursa foto: romaniatv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top