Connect with us

Revistateo.ro

Vremea

Vremea pe 7 zile (perioada 16 – 22 octombrie 2018)

Avem parte de o toamnă destul de călduroasă. Iată cum va fi vremea pe 7 zile, cuprinzând perioada 16 – 22 octombrie 2018, adică de mâine până lunea viitoare.

Vremea pe 7 zile:

BUCUREȘTI

Temperaturile se mențin pe parcursul zilei între 22 și 25 de grade, cu excepția zilei de duminică, 21 octombrie, când vor coborî la 18 grade și vor apărea ploile.

MUNTENIA

În zona Muntenia vor apărea înnorări de vineri încolo, iar duminică sunt șanse mari de ploi. Și aici temperaturile se vor menține peste 20 de grade, dar nu mai mult de 23.

MOLDOVA

Temperaturile vor scădea destul de mult în nordul regiunii. De la 22 de grade se va trece la 14 în timpul zilei duminică și luni. În sudul Moldovei va fi ceva mai cald, cele mai mici temperaturi fiind de 18 grade spre final de săptămână.

DOBROGEA

Temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 21 de grade toată săptămâna. Apar ploile joi, iar weekend-ul va fi înnorat.

OLTENIA

Săptămână extrem de călduroasă în această regiune a țării! Vor fi temperaturi maxime ale zilei de 24 – 25 de grade Celsius. Duminică apar și aici ploile.

BANAT

Bănățenii au parte de o mini-vară toată săptămâna. Temperaturile vor fi ridicate în ciuda norilor care își vor face apariția vineri, sâmbătă și duminică, Maximele vor atinge 25 – 26 de grade.

CRIȘANA, MARAMUREȘ ȘI SĂTMAR

În Crișana va fi la fel de cald ca în Banat, cu temperaturi de 24 de grade ziua. În regiunile Sătmar și Maramureș temperaturile vor scădea duminică de la 22 de grade la doar 15.

TRANSILVANIA

Clujenii se bucură și ei de vremea plăcută. Duminică, la fel ca în restul regiunilor, temperaturile scad și aici. În regiunile cu altitudine mare se pot înregistra doar 8 – 10 grade ziua. În zonele de câmpie și depresiune, duminica aduce doar 15 – 16 grade Celsius, la fel și ziua de luni, 22 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vremea

To Top