Connect with us

Revistateo.ro

Exista anumite tipuri de prieteni pe care ii vei avea intreaga viata. Afla care sunt acesti oameni care vor fi mereu in viata ta.

Stil de viata

Tipuri de prieteni pe care ii vei avea toata viata

De-a lungul timpului cunosti mai multe persoane. Unele raman in viata ta, pe cand altele vor pleca. Exista anumite tipuri de prieteni pe care ii vei avea toata viata.

Tipuri de prieteni pe care ii vei avea mereu in viata ta

Prietenii din copilarie. Prieteniile din copilarie sunt pretioase. Chiar daca poate nu va vedeti si nu vorbiti in fiecare zi, pastrati totusi legatura. Si este placut sa va intalniti din cand in cand si sa va amintiti lucruri din trecut. Veti realiza ca v-ati maturizat si ati devenit persoanele care va doreati sa fiti.

Prietenii de femilie. Sunt, probabil, copiii prietenilor parintilor tai. Si, pentru ca ati petrecut timp impreuna cand parintii vostri se intalneau, ati ajuns sa legati o prietenie. Care poate dura toata viata.

Prietenii din liceu. Sunt oamenii care ti-au fost aproape in anumite etape ale vietii. Cand ai avut prima relatie serioasa, cand ai suferit din dragoste, cand incercai sa afli la ce facultate vrei sa mergi etc. S-a creat o legatura puternica intre voi, aveti interese comune, deci este posibil sa ramaneti prieteni toata viata.

Prietenii din facultate. Sunt prietenii alaturi de care ai invatat pentru examene. Cu ei ai mers la petreceri sau le-ati organizat impreuna. Impreuna ati devenit adulti. Deci ati pus bazele unor prietenii de lunga durata.

Prietenii de la distanta. Poate sunt persoane pe care le-ai intalnit cand studiai in afara tarii, sau prieteni care s-au mutat in alta parte. Insa pastrati legatura prin intermediul retelelor sociale sau prin alte mijloace. Si, desi nu va vedeti des, puteti conta unul pe celalalt.

Prietenii unor prieteni. Poate ai prieteni mai sociabili care ti-au facut cunostinta cu alte persoane. Si, astfel, te-ai imprietenit cu ele. Este o alta prietenie care poate dura intreaga viata.

Prietenii de la serviciu. La locul de munca vei lega prietenii. Indiferent daca lucrezi cu norma intreaga sau nu. Iar acesti prieteni ti-ar putea fi alaturi toata viata, chiar daca la un moment dat va veti schimba locul de munca.

Articole pe aceeasi tema:

Oamenii care nu au prieteni au o speranta de viata mai mica. Ce spun specialistii in legatura cu acest subiect?

Cum recunosti prietenii toxici? Invata cum sa ii descoperi si sa ii elimini din viata ta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top