Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt acele motive pentru care oamenii inteligenti au putini prieteni. Unele dintre ele te pot surprinde. Le stiai?

Stil de viata

Motive pentru care oamenii inteligenti au putini prieteni

Se pare ca oamenii inteligenti au mai putini prieteni. Exista cateva motive pentru care se intampla lucrul acesta. Afla despre ce este vorba.

De ce oamenii inteligenti au mai putini prieteni

1. Gandesc diferit fata de ceilalti. Au mereu ceva de spus si cred in anumite lucruri care sunt importante pentru ei si la care nu renunta. Gandesc diferit fata de altii, insa lucrul acesta nu ii deranjeaza.

2. Prefera sa fie singuri uneori. Nu sunt interesati de ultimele noutati in materie de muzica, spre exemplu. De asemenea, lucrurile materiale nu conteaza pentru ei. Nu se tem ca vor fi exclusi din anumite cercuri sociale. Prefera sa faca lucrurile in felul lor.

3. Pastreaza distanta fata de anumite persoane. Nu vor sa aiba aproape oameni care nu sunt interesati decat de o ascensiune sociala.

4. Vorbesc putin si asculta mult. Si, nu in ultimul rand, observa anumite lucruri care nu le plac. Printre ele se numara dorinta unor oameni de a-si face cunoscuta viata pana la cel mai mic detaliu pe retelele de socializare. De asemenea, nu raman indiferenti cand vad cum oamenii se ranesc unuii pe altii sau nu se respecta. Nu sunt atrasi de astfel de lucruri, pentru ca ei vad viata cu alti ochi. Sunt persoane mult mai mature.

5. Nu se implica in drame. Alte lucruri sunt mai importante pentru oamenii inteligenti. Stau departe de drame si prefera sa se implice in alte lucruri care sunt mai importante pentru ei si le aduc mai multa satisfactie. Prefera sa faca lucrurile in felul lor.

6. Nu trebuie sa isi demonstreze valoarea fata de alte persoane. Sunt fericiti asa cum sunt. Sunt persoane independente si puternice. Nu se bazeaza pe altii, ci pe propriile puteri. Se bucura de lucrurile marunte si nu simt nevoia de a fi acceptati de alte persoane in afara de ele.

Articole pe aceeasi tema:

Tipuri de prieteni pe care ii vei avea toata viata

6 tipuri de relatie care iti pot modela viata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top