Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri care te lasa fara iubit

Cuplu

Obiceiuri care te lasa fara iubit

Exista o serie de factori care te pot transforma intr-o femeie singura. Nimeni n-a zis ca e usor sa convietuiesti intr-o relatie, asa ca trebuie sa fii atenta la o serie de aspecte atunci cand te muti cu alesul inimii tale.

Obiceiuri care te lasa fara iubit

1. Invoci tot felul de motive cand nu vrei sa faci sex

Daca nu iti mai place sexul cu partenerul de viata, este cazul sa ii spui asta si sa incercati impreuna sa vedeti ce nu merge de vreme ce nu mai exista atractie sexuala. Terapeutul Debra Campbell sustine ca lipsa contactului intim duce cel mai adesea la despartire, indiferent de cate motive in plus s-ar invoca pe langa aceasta realitate.

2. Ii reprosezi mereu lucruri

Nu le face pe toate bine, dar sa gasesti nod in papura toata ziua nu e in regula. In plus, daca prietenele te influenteaza in momentul in care il critici, trebuie sa te gandesti serios daca tu esti cea care ii reproseaza lucruri sau pur si simplu ai fost manipulata de amicele tale.

3. Il pui sa faca lucruri singur

Vrei sa se descurce cu treburile casnice, insa niciodata nu ii spui cum trebuie sa faca ceea ce ii dai de facut? O sa creada ca iti bati joc de el.

4. Nu comunici

Comunicarea este fundamentala in orice relatie. Fara dialog nimic nu se poate construi. Un simplu „Multumesc” sau initierea unei conversatii, oricat de puerila ar fi, va va apropia.

5. Renunti la prietenii tai pentru el

Va veni o vreme cand s-ar putea sa te simti sufocata si sa il sufoci si pe el. Nu ii cere sa renunte la prietenii lui pentru ca asa ai facut si tu. A avea o relatie nu inseamna a sta intr-o colivie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top