Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de bărbați de care să te ferești

Cuplu

Tipuri de bărbați de care să te ferești

Atunci când te îndrăgostești de un bărbat, te atrage în primul rând fizicul și manierele sale. Pentru a ști de la bun început dacă este un bărbat demn de o relație cu tine, poți să îi pui câteva întrebări încuietoare din care să rezulte ce fel de persoană este. Dacă este cumva leneș sau zgârcit și acest lucru iese în evidență foarte repede, fugi cât de departe poți de el.

BĂRBAȚII ZGÂRCIȚI
Dacă este a doua oară când ieșiți în oraș, sau a treia, și el și-a ”uitat” din nou portofelul acasă, este clară treaba. Este un bărbat zgârcit! Îi place să stea în compania ta dar nu ți-ar cumpăra nici măcar un suc sau o apă plată cu lămâie! Este bine și ca femeia să facă cinste uneori, pentru că femeile nu sunt niște întreținute, dar nu este bine nici ca tot timpul femeia să plătească.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE LUCRURI DE CARE SUNT ATRAȘI BĂRBAȚII

BĂRBAȚII LENEȘI
Dacă te-a cucerit povestindu-ți câte-n lună și-n stele despre planurile sale de viitor și viața voastră împreună, este perfect. Dar dacă realizezi deja din prima săptămână că toate acestea sunt doar texte de cucerire, pentru că el stă toată ziua să joace poker pe calculator sau iese afară cu prietenii fără să îi pese de curățenia din casă, renunță la acest tip de relație.

BĂRBAȚII BUNI LA TOATE
Nici acest tip de bărbat nu îți este potrivit. Practic, bărbatul superperformant, care face bani cât să vă mutați pe vreo insulă exotică, tocmai din cauza meseriei și a capacității de a face mai multe lucruri încât să nu se plictisească vreo secundă, nu va avea suficientă atenție pusă la o parte pentru tine. Este tipicul busienssman jovial care își neglijează iubita.

BĂRBAȚII COPII
La început poate fi fermecător un bărbat copilăros, dar cu cât îl vei cunoaște mai bine te va deranja tot mai tare lipsa lui de maturitate. Iar rolul tău nu este să îl crești, chiar deloc!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top