Connect with us

Revistateo.ro

TEST ONLINE. Cine ai vrea sa te duca acasa cu masina? Afla adevarul despre alegerea facuta!

Stiri

TEST ONLINE. Cine ai vrea sa te duca acasa cu masina? Afla adevarul despre alegerea facuta!

TEST ONLINE. In fata ta sunt trei taxiuri si ai pierdut deja ultimul autobus, tren sau tramvai. Intr-o masina e un batranel simpatic, in alta un tanar jovial, iar in a treia masina o blonda senzuala. Cu cine ai merge acasa?

TEST ONLINE. Ce ai alege intre un sofer batran, un tanar pus pe sotii sau o blonda apetisanta? Vezi mai jos ce spune alegerea facuta despre tine.

Batranul

Daca ai ales batranul, iti place sa iti pui siguranta in mainile unui om experimentat. Esti o persoana ascultatoare, usor traditionalista si increzatoare in valorile pe care ti le-au lasat strabunii pe acest pamant.

TEST ONLINE. Cine canta la voi in dormitor: Cocosul sau gaina?

TEST ONLINE. Ce animal vezi? Afla cum iti descrie rezultatul personalitatea!

Esti o persoana care are nevoie in permanenta de un sfat de la cineva avizat si foarte rar iti pui viata in mainile unora care, desi au realizat multe, nu au experienta de care sa tii cont. Batranul reprezinta intelepciunea, perseverenta, dar si fragilitatea, deci in acelasi timp ai si un spirit protector destul de potentat.

Tanarul

Daca ai ales tanarul zambaret din imagine, inseamna ca esti o persoana dornica de atentie si ai nevoie ca cineva sa vada frumusetea interioara pe care o ascunzi sub un scut de metal. Esti o persoana aventuriera, dornica de experiente cat mai felurite, sceptica in privinta principiilor conservatoare, dornica de tot ce inseamna nou si fun.

Blonda

Daca ai ales sa mergi acasa cu o blonda, esti o persoana superficiala, insa foarte curioasa in anumite momente. Iti place sa te inconjori de oameni cu un aspect fizic placut si pentru tine nu conteaza ca prietenii tai sa fi citit mai mult de doua carti.

Esti o persoana intuitiva si, in general, te fura ambalajul si nu calitatea sau interiorul produsului. De asemenea, s-ar putea sa ai anumite prejudecati fata de oamenii din jurul tau, dar acest lucru este natural de vreme ce tratezi viata cu o usoara superficialitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top