Connect with us

Revistateo.ro

TEST DE PERSONALITATE: Tu și fructul preferat

Stiri

TEST DE PERSONALITATE: Tu și fructul preferat

Următorul test îți va arăta ce legătură există între fructul tău preferat și personalitatea ta. În funcție de fructul pe care îl vei alege, vei descoperi ce înseamnă acest lucru pentru tine din punct de vedere psihologic, și nu numai.

Alege unul din fructele din lista de mai jos. Fructul pe care l-ai ales te definește. Caracteristicile fructului ales reprezintă aspecte ale personalității tale:
– Pere
– Piersică
– Struguri Negri
– Cireșe
– Mango
– Papaya
– Ananas
– Cocos
– Banane
– Măr
– Portocale

CITEȘTE ȘI: TESTUL CARE SPUNE MULTE DESPRE TINE. TREBUIE SĂ ÎL FACI

DACĂ AI ALES…
MĂR
Atunci înseamnă că ești o persoană căreia îi place să fie în centrul atenției. Ești o fire extravagantă care lasă mereu urme în jur. Deși nu te caracterizează buna organizare, poți fi un lider înnăscut.

PORTOCALE
Te caracterizează răbdarea și voința, ești o fire timidă și ascultătoare. Eviți situațiile conflictive și ești foarte atent cu cine te înhami la drum, în viață.

BANANE
Ești o persoană conciliantă, calmă și sensibilă. Ai grijă la cei din jur deoarece vor profita de aceste calități, ajungând până la a abuza de bunătatea și căldura ta.

COCOS
Mergi până în pânzele albe pentru ideea ta. Ești o persoană care meditează mult asupra lucrurilor, te pasionează astrologia, tarotul și tot ce ține de ezoterism.

ANANAS
Nu ești o fire foarte romantică, te caracterizează mai degrabă pragmatismul. Ești o persoană care caută întotdeauna utilitatea lucrurilor.

PAPAYA
Ai simțul umorului bine dezvoltat, pentru tine teama de ceva este o glumă și asta pentru că știi cum se te pregătești pentru orice situație. Chiar și în situațiile limită știi să zâmbești.

MANGO
Ai idei fixe și ești destul de conflictiv. Tendințele tale ating uneori cote extremiste. Cu toate acestea, ești loial prietenilor tăi.

CIREȘE
Nu ai o viață tocmai dulce și de multe ori pui pesimismul în față. Ești o persoană sceptică și nu crezi până nu vezi. Chiar și atunci când vezi, ai o explicație că nu pare chiar așa.

STRUGURI NEGRI
Ești politically correct și îți place să păstrezi o anumită rafinitate, eleganța vinului din struguri negri. Ai uneori izbucniri, dar acestea sunt cauzate de situații cu adevărat insuportabile.

PERE
Dacă ai ales perele, ești o persoană care se entuziasmează la început de drum și se pierde foarte ușor pe parcurs.

PIERSICI
Eși pasional, deschis tuturor și îți place să crezi că viața e frumoasă chiar și când te convinge de contrariul. Pozitivitatea este cuvântul care te caracterizează cel mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top