Connect with us

Revistateo.ro

TERAPIE PRIN RAS. Moduri prin care te poti vindeca

Stiri

TERAPIE PRIN RAS. Moduri prin care te poti vindeca

Despre terapia prin ras ai auzit cu siguranta. Insa cum iti poti provoca rasul pentru a te vindeca daca tu ai o serie de ganduri pe cap? Cum poti invinge prin umor inamicul numit Stres? Medicii din toata lumea sustin ideea ca rasul ne elibereaza de stres, imbunatatind totodata functia cardiovasculara si elibereaza endorfinele (hormonii placerii) in corp.

RAZI DE PROPRIA TA PERSOANA
Identifica-ti singura greselile si lipsurile pe care le ai si fa-ti autocritica prin hohote de ras. Fiecare persoana are anumite obiceiuri amuzante sau face anumite lucruri pe care, pe urma, le putem privi chiar noi de-a dreptul de tot rasul.

CAUTA PARTEA AMUZANTA MEREU
Orice situatie, oricat de tragica ar fi ea, are un sambure de amuzament, fie si lipsa acestuia. Invata sa spui bancuri sau gandeste-te cum ar fi situatia neplacuta invers, daca s-ar fi intamplat lucrurile in mod pozitiv.

BUCURA-TE DE FILMELE DE COMEDIE
Desi sunt multe filme de comedie proaste, tu vei stii sa razi fie si de inocenta acelor actori. Cauta o emisiune de divertisment, un serial sau un film de comedie cu adevarat amuzante si petreceti dupa amiaza uitandu-te la ele pentru a scapa de griji si stres.

FA-TI O CARICATURA
Cauta un artist care te-ar putea desena in cel mai haios mod posibil, un artist care va sti sa scoata in evidenta principalele tale caracteristici printr-o caricatura. In momentele tale proaste, uita-te la acea caricatura si iti va trece.

JOACA-TE CU COPIII!
Copiii rad cat e ziua de lunga si te poti molipsi de la bucuria acestora. Intra in lumea copiilor macar pentru cateva clipe si vei vedea cum dupa aceea viata pare mult mai simpla si mai normala decat credeai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top