Connect with us

Revistateo.ro

TERAPIE DE ȘOC pentru disfuncțiile erectile

Stiri

TERAPIE DE ȘOC pentru disfuncțiile erectile

Să vorbești cu partenerul tău despre disfuncțiile erectile nu este deloc ușor. În joc este orgoliul său masculin și rușinea de a nu fi capabil să aibă un act sexual normal. Însă dacă în ultima lună erecția este o problemă pe care nu ați rezolvat-o sub nicio formă, acesta ar trebui să se prezinte la medic pentru investigații.

Există multe forme de a trata disfuncțiile erectile, iar cea care face acum ravagii în Mexic se bazează pe o terapie de șoc. Această tehnologie se bazează pe electroșocuri de joasă intensitate și poate fi folosită cu încredere de bărbați, anunță specialiștii. Tehnologia a început să fie folosită de un număr tot mai mare de bărbați, mulți dintre ei care au urmat un tratament medicamentos de tratare a disfuncției erectile, însă fără efect.

CITEȘTE ȘI: 3 LUCRURI NEAȘTEPTATE DIN CAUZA CĂRORA BĂRBAȚII AU PROBLEME DE ERECȚIE

Dr. Alfonso Fraco, directorul medical al Clinicii Urotechonology, enumeră și cauzele depistate care provoacă disfuncția erectilă: „Disfuncțiile erectile sunt cauzate de mai mulți factori printre care hipertensiunea, colesterolul ridicat sau diabetul care încep să apară la bărbați în jurul vârstei de 40 de ani și care afectează în mod progresiv, mai ales la această vârstă, buna funcționare din punct de vedere sexual”.

Tratamentul cu unde de șoc de joasă intensitate reface țesutul cavernos al penisului astfel încât se pompează un flux mai mare de sânge, acțiune prin care se produce o erecție fermă. Tratamentul a fost inventat și dezvoltat în Israel de către specialiști evrei și mexicani și se aplică deja în mai multe state din lume precum Germania, Turcia, Spania, Franța, Italia, Brazilia, Canada și Argentina.

Electroșocurile nedureroase au fost folosite în mai multe probleme medicale de-a lungul timpului precum tratarea pietrelor la rinichi sau în cazul litrotripsiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top