Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Stiri

Teo show, editie speciala de 1 decembrie

Teo Show va aduce in casele romanilor, de la 15:45, veselia si cantecele potrivite acestei sarbatori. Intr-un decor de poveste Teo si Bursucu vor avea invitate in platou mai multe vedete. Vasile Muraru, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Emilia Ghinescu, Otilia Bilionera, sunt doar cateva din cele prezente. Vedetele vor intra intr-un joc, gata sa demonstreze cat de bine isi cunosc tara.

Kanal D are programe speciale pe 1 decembrie.

Nu doar la TEO SHOW este sarbatoare de 1 decembrie. Kanal D are toata ziua programe speciale.

Joi, de 1 decembrie, de la ora 13:30, Gabriela Cristea isi intampina telespectatorii la „Te vreau langa mine” in atmosfera de sarbatoare, telespectatorii vor primi mesajele romanilor din Diaspora, care vor celebra Ziua Nationala alaturi de Kanal D si de intreaga tara.

Tavi Clonda si band-ul sau ii vor delecta pe cei de acasa cu piese memorabile, in ton cu semnificatiile zilei de 1 Decembrie.

„Bravo, ai stil!” imbraca haine de sarbatoare, in editia speciala de 1 Decembrie; tema propusa concurentelor ramase in show este „Reinterpretarea portului popular”.

Incepand cu ora 17:00, fetele ramase in competitie vor defila in pasi de dans, pe muzica populara romaneasca, in tinute traditionale adaptate zilelor noastre, iar piesele de rezistenta care au consacrat portul popular romanesc nu vor fi trecute cu vederea de membrii Juriului. Nici acestia din urma nu sunt mai prejos si vin in fata publicului cu propuneri vestimentare special alese pentru aceasta mare sarbatoare a romanilor de pretutindeni.

Sursa: Wowbiz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top