Connect with us

Revistateo.ro

TV

Andreea Mantea va sta o perioadă în Turcia. Proiectul cu care va da lovitura pe micile ecrane

Andreea Mantea va pleca din România pentru o perioadă și nu o face pentru că nu îi mai place să stea aici, ci pentru că are treabă.

Noul proiect de la Kanal D o va relansa pe Andreea Mantea în calitate de prezentatoare de reality-show-uri matrimoniale. Vedeta care a prezentat de-a lungul vremii mai multe emisiuni la postul turc va fi amfitrioana show-ului „Puterea dragostei”.

Emisiunea va fi transmisă din Turcia și va fi asemănătoare reality-show-ului „Noră pentru mama”, doar că fără mame. 7 fete și 7 băieți vor conviețui împreună, urmăriți non-stop de camerele de luat vederi, iar periodic vor avea loc eliminări.

„Sunt indragostita de Turcia, de frumusetea locurilor, de preparatele delicioase, de bogatia culturii acestei tari. Iar forfota colorata a Istanbulului ma fascineaza!”, a declarat Andreea Mantea, conform Radar de Media.

Cum descrie Kanal D reality-show-ul

„Emisiunea „Puterea dragostei” este o calatorie autentica in cautarea iubirii, o adevarata provocare atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social.

Este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa locuiasca, un timp limitat, in acelasi perimetru?”, scriu cei de la Kanal D despre emisiunea matrimonială.

CITESTE SI: Mesajul lui Cabral pentru Florin Busuioc: „Hai, Busule, hai!”

Prințesa Diana a povestit în 1995 după ce model i-a crescut pe cei doi băieți, William și Harry

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top