Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tendintele iernii 2015-2016. Ce sa porti ca sa fii la moda

Desi frigul nu incanta pe nimeni, ai putea profita de el macar intr-o privinta: iti ofera posibilitatea de a-ti arata talentul in materie de moda. Temperaturile scazute te obliga sa pui din ce in ce mai multe haine pe tine, iar tu trebuie sa scoti asul din maneca! Fii la moda, chiar daca esti imbracat gros. Iata tendintele iernii 2015-2016.

1. Rochiile tricotate

Rochia tricotata este un must al sezonului rece. Alege orice model iti place sau care se potriveste stilului tau. Acestea sunt comode, dar si calduroase. Merg asortate cu niste botine cu toc inalt.

CITESTE SI: MODA: 5 paltoane de toamna-iarna sub 200 de lei! Tu pe care il alegi?

CITESTE SI: Machiajul pentru TOAMNA – IARNA 2015. Iata ce nuante sunt acum LA MODA!

2. Franjurii

Renunta la geaca de piele cu franjuri pe care ai purtat-o intreaga toamna, dar nu renunta la franjuri! Cumpara-ti o pereche de cizme sau botine cu franjuri si asorteaza-le cu gecuta de iarna. Vei fi la moda si te vei simti sic.

3. Culorile pastel

Contrasteaza cu gerul de afara si cumpara-ti articole vestimentare bleu delicat, roz acadea, galben pai sau verde fistic. Poti opta pentru un palton roz pal sau o geaca groasa de nuanta fisticului. Indiferent de alegere, vei fi la moda.

4. Influentele militare

Nu ne referim la modelul camuflaj sau culoarea kaki, ci la piese vestimentare de culoare inchisa: bleumarin sau negre, cu aspect office. Opteaza pentru un sacou sau blazer in acest stil, iar tinuta ta de birou va fi apreciata de colege.

5. Pantalonii evazati

Nu te gandi la blugii evazati! Daca tot mentionam mai sus de tinuta de birou, alege o pereche de pantaloni evazati pentru a o completa. Ai grija ce material alegi si asigura-te ca pantalonii au o croiala impecabila, pentru ca aspectul tau sa fie unul office.

Culorile care sunt in voga in sezonul rece: rosu sangeriu, oranj, bleumarin si roz pal.

Rosu sangeriu, sau cum mai este denumita aceasta nuanta, „sange de taur”, merge asortata cu alb, negru sau gri. Combina articole vestimentare in aceasta cromatica si vei avea un look fresh. Daca esti excentrica, poti combina rosul cu un albastru electric.

Oranjul poate fi purtat cu tonuri calde, pentru ca astfel va iesi in evidenta, dar intr-un mod placut ochiului. Nuantele de maro, ocru sau bej nude, sunt cele mai potrivite alegeri.

Nuanta bleumarin este potrivita pentru tinutele de seara, mai ales daca materialul pe care il alegi este unul mai pretentios. Incaltamintea trebuie sa fie neagra, si la fel si accesoriile. Astfel vei impresiona prin culoarea intensa de bleumarin si vei fura privirile tuturor.

Roz pal – indrazneste sa arati bine! Combina aceasta culoare pastel cu un rosu aprins si vei fi atractia principala oriunde te duci.

Spor la cumparaturi!

Ce parere ai despre aceste trenduri? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top