Connect with us

Revistateo.ro

fapta buna

Stiri

Te provocăm la o faptă bună

Cea ma lungă zi din an este prilej de a face o faptă bună, sau mai multe. Aşa a luat naştere #LeapsaBinelui, un proiect menit să ajute copiii care au nevoie să zâmbească mai mult.

CITEŞTE ŞI: Psihologii sunt îngrijorați: Ce se întâmplă cu majoritatea copiilor din România

În fiecare an, pe 21 iunie, are loc Day of action (Ziua acţiunii), prin care United Way, una dintre cele mai mari organizaţii non-guvernamentale din lume, desfăşoară diferite proiecte de sprijinire a celor aflaţi la nevoie.

Motivul pentru care a fost aleasă această zi este unul cât se poate de simplu. Când poţi face cele mai multe fapte bune, dacă nu în cea mai lungă zi din an?

„Toată lumea merită şanse egale la succes: o educaţie de calitate care conduce la un loc de muncă stabil, venituri suficiente pentru a întreţine o familie şi o stare bună de sănătate. Atunci când ne vom asigura că şi cei mai vulnerabili dintre noi au o şansă la un viitor mai bun, întreaga societate se va bucura de rezultatele lor. Avem cu toţii de câştigat atunci când un copil are rezultate bune la şcoală, atunci când oamenii sunt sănătoşi şi familiile au siguranţa financiară”, spun cei de la United Way România.

Astfel, campania #LeapsaBinelui are loc anul acesta pe o perioadă mai mare, tocmai pentru a aduna cât mai multe fapte bune. Cum îi poţi ajuta pe copii? Simplu: dă un click AICI, iar United Way România donează un kit educaţional pentru un copil provenit dintr-o familie defavorizată care, pe timpul verii, nu beneficiază de rechizite pentru a continua să înveţe şi astfel pierde din cunoştinţele acumulate pe perioada anului şcolar.

Poate o faptă bună să schimbe o lume? Cu siguranţă, iar United Way România a făcut peste 40.000 de fapte bune în cei 11 ani de activitate. Este timpul să facem şi noi o faptă bună pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top