Connect with us

Revistateo.ro

Un tata bolnav de cancer terminal a facut un gest superb pentru fiica sa, eleva in clasa a doua. Povestea lui a facut inconjurul Internetului.

Stiri

Ce a facut acest tata bolnav de cancer pentru fiica lui te va lasa fara cuvinte…

Povestea trista a lui Garth Callaghan (acum in varsta de 44 de ani) incepe in luna noiembrie a anului 2011. Atunci, barbatul a aflat pentru prima oara ca are cancer. De atunci, cumplita boala a avansat, iar pana anul acesta, Garth a primit alte doua diagnostice cumplite: cancer pulmonar si cancer la prostata.

Medicii s-au declarat sceptici in privinta sanselor de supravietuire ale barbatului. Potrivit statisticilor, el are mai putin de 8% sanse sa mai traiasca inca cinci ani.

bilet 1

bilet 2

Vestea a cazut ca un fulger asupra barbatului, mai ales ca are o fetita care este in clasa a doua. Posibilitatea ca fata lui sa traiasca fara tata l-a mahnit puternic, insa a gasit o solutie pentru a-i fi alaturi, chiar si atunci cand nu va mai fi pe Pamant.

Citeste si: Dupa ce a facut cancer la gat de la fumat, acest barbat are o singura dorinta: „Chiar daca nu voi mai fi…”

Citeste si: Cancerul nu poate rapi frumusetea nimanui: „Fericirea mea nu mai depinde de iubire”

Barbatul a inceput sa scrie cate un mesaj de incurajare pentru fetita lui, pe servetelul in care ii este impachetat pranzul. Garth i-a promis ca ii va scrie cate un mesaj de incurajare pentru fiecare zi de scoala, pana cand micuta Emma va termina liceul.

Gestul emotionant al acestui tata a facut inconjurul planetei si a generat un val de simpatie din partea celor care i-au citit povestea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top