Connect with us

Revistateo.ro

SURSE: Inca ale 4 statii de metrou ar putea fi inchise. Piata Victoriei inchisa de ANPC

Stiri

SURSE: Inca ale 4 statii de metrou ar putea fi inchise. Piata Victoriei inchisa de ANPC

ANPC A INCHIS ASTAZI STATIA DE METROU PIATA VICTORIEI, surse apropiate TeoTrandafir.com sustin ca inca alte patru statii sunt luate in vizor

ANPC a luat astazi o decizie fara precedent, a inchis statia de metrou Piata Victoriei in urma unei sesizari facute de un calator care si-a prins piciorul intre tren si peron.

La o analiza facuta de inspectorii ANPC s-a constatat ca statia Piata Victoriei este nesigura, iar inspectorii spun ca vor verifica in continuare si alte statii de metrou pentru a se asigura de siguranta calatorilor.

Statia de metrou PIATA VICTORIEI, INCHISA de ANPC!
Piata Victoriei este a doua statie de metrou ca trafic de calatori din Bucuresti, fiind un pricinpal nod al Metrorex. Sursele noastre sustin ca statii precum Pipera, Unirii sau Timpuri Noi sunt la limita legii si risca sa fie inchise de ANPC in cazul unui alt control.

Decizia ANPC afecteaza sute de mii de persoane, in special cele ce folosesc magistralele 1 si 2 de metrou, Piata Victoriei facand legatura cu doua mari zone industriale si de birouri: Aurel Vlaicu si Pipera.

De asemenea in Piata Victoriei se afla sute de sedii de firme si corporatii precum Orange, BRD sau Cladirea Guvernului. Cum se vor deplasa acesti oameni spre serviciu si spre casa nu stie nimeni in acest moment.

Ce parere aveti despre decizia ANPC? Credeti ca Metrorex va reactiona in timp util?

Citeste pe FRESH24.RO detalii despre acest subiect.

Foto: Libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top