Connect with us

Revistateo.ro

atac terorist

Stiri

Posibil ATAC TERORIST în ziua de Sf. Ioan! O explozie a avut loc la metrou!

Locuitorii capitalei suedeze Stockholm au trecut prin momente de panică, după ce o explozie s-a petrecut la o stație de metrou.

Conform primelor informații, un bărbat a fost grav rănit după ce a pus mâna pe un obiect care se afla lângă o stație de metrou din metropola scandinavă, duminică, 7 ianuarie.

Incidentul a a vut loc în apropiere de stația de metrou Vårby Gård din districtul Varby din capitala Suediei.

Poliția a anunțat că toată zona a fost blocată, iar autoritățile investighează să afle dacă este vorba despre un atentat terorist. În aceste momente, nici o ipoteză nu este exclusă.

Potrivit publicației The Local, două persoane au fost rănite: un bărbat de 60 de ani și o femeie de 45 de ani.

”A fost ceva pe pământ, iar când bărbatul l-a ridicat atunci a explodat.” – a declarat Sven-Erik Olsson, de la poliția din Stockholm, pentru agenția de știri TT, potrivit The Local.ț

Te-ar putea interesa și: Ce a făcut criminala de la metrou între cele două atacuri.

Mgdalena Șerban este femeia care a ucis o tânără de 25 de ani la metrou. În stația Dristor, aceasta a împins-o în fața trenului, apoi a împins-o cu piciorul pentru a nu reuși să se salveze.

Înainte de a ucide, femeia a mai avut o tentativă. Ea a împins o altă tânără în stația de metrou Costin Georgian și din fericire aceasta s-a putut salva din mâna criminalei.

Filmul crimei de la metrou

După ce a împins-o pe tânăra Alina Ciucu în fața trenului, femeia și-a văzut de drum. A fost surprinsă de camerele de supraveghere de la metrou, în timp ce și-a continuat liniștită drumul ș vorbind la telefon.

În drumul spre, ea s-a oprit într-un magazin. Camerele de supraveghere au surprins gestul său făcut printre rafturi. Patroana magazinului a postat pe contul său de socializare o imagine și a descris ce a făcut criminala înainte de a fi prinsă.

Ea a mers în partea din spate a magazinului, a desfăcut un energizant, l-a băut și a pus cutia goala înapoi pe raft.

Apoi ea și-a continuat drumul și în jurul orei 1:00 a fost prinsă de polițiști în zona Unirii.

Ce scria pe palma criminalei

Tatăl Alexandrei, prima tânără pe care a împins-o la metrou, a mai dezvăluit un detaliu cutremurător. Se pare că în momentul reţinerii, la câteva ore, după atacul mortal din staţia Dristor 1, oamenii legii ar fi găsit scris în palma criminalei un mesaj teribil: “Am făcut-o, dar am confundat-o!”.

Criminala a fost prinsă de poliţişti la ora 1 dimineaţa, la doi paşi de staţia de metrou Unirii.
Speriată că a fost gasită, ea a cerut un avocat şi ar fi refuzat să urce în maşina de Poliţie pe motiv că nu era inscripţionată. Oamenii legii au fost nevoiţi să o imobilizeze pana la sediul Poliăiei Capitalei pentru că era agitată.

Care ar fi motivele care ar fi împins-o să comită crima

O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

Femeia nu a fost foarte cooperantă cu anchetatorii, care încă nu au reușit să afle motivele care au împins-o să comită gestul. „Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”, a fost singura declarație pe care a făcut-o în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, la stația de metrou Dristor, o femeia a împins o tânără pe șine. În urma impactului aceasta și-a pierdut viața. Ulterior, oamenii legii au lansat un apel disperat pentru prinderea criminalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top