Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Mistic

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare despre România

Măria Ghiorghiu a avut o nouă premoniție înfiorătoare. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv ridică semnale de alarmă care vizează o posibilă explozie gigant.

„În această dimineață, trează fiind, văd stând în pat cu ochii închiși, văd înspre Apus un incendiu uriaș! Era un incendiu la sol, dar ce ardea atât de violent și cu așa mari flăcări eu nu știu.

Erau mulți pompieri în față flăcărilor uriașe. Spuneam că era un incendiu uriaș la sol, deoarece nu vedeam clădiri înalte.

Dacă ardea vreo clădire, atunci aceea era jos pe pământ. Să nădăjduim, fraților, că în acest posibil incendiu să nu-și piardă viață și oameni” a fost postarea făcută de Măria Ghiorghiu, târziu în noapte.

Cu doar câteva zile înainte Maria Ghirghiu a vorbit şi despre un posibil accident nuclear

„Dragii mei, ceva se va întâmplă. Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare. În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în spatele meu înspre sud, văd câteva persoane ce stăteau pe marginea drumului asfaltat, că într-o stație de autobuz.

Brusc, în spatele acestor persoane în așteptare, vin spre ele mai multe obiecte mărunte, pietre, bucăti mici din materiale plastice sau lemnoase, praf, exact că atunci când are loc o explozie puternică cu un suflu extrem de puternic.

Afară ea ziuă și senin, numai această explozie a tulburat liniștea de care se bucurau cei de pe marginea drumului. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar să nădăjduim că nu vor fi și victime omenești.” a mai scris Măria Ghiorghiu pe blogul sau.

Citeşte şi S-a stins din viaţă Nanette Fabray

Citeşte şi Răsturnare de situație în cazul soților Maleon. Adevărul a ieșit la iveală

Citeşte şi Parapsihologul Alina Albert are o profeție groaznică despre România: „Bucureștiul va fi…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top