Connect with us

Revistateo.ro

Incident la metrou în această dimineață

Stirile zilei

Incident la metrou în această dimineață

În această dimineață a avut loc un incident la metrou. Unui bărbat în vârstă de 56 de ani i s-a făcut rău. Conform medicilor de pe ambulanță, pasagerul și-a pierdut cunoștința. Află mai multe detalii despre incident din rândurile care urmează.

Incident la metrou în această dimineață

Circulația metroului între stațiile Unirii – Pipera a fost întreruptă temporar în urma acestui incident. ”Circulația s-a reluat în condiții normale la ora 09:00, după ce călătorul a fost preluat și debarcat din tren de către echipajul SMURD. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații”, este informarea Metrorex în carul unui comunicat.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: ACCIDENT FEROVIAR îngrozitor. Se numără victimele. Este știrea momentului. Un român…

Un grav accident feroviar a avut loc în Torino. Un român și-a pierdut viața în urma acestei tragedii, anunță presa din Peninsulă.

Două persoane au murit printre care și un român. Alte 18 au fost rănite după ce un tren de pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu remorcă. Accidentul a avut loc aproape de orașul Torino, unde există o comunitate însemnată de români.

Și-a pierdut viața și mecanicul trenului

Informația a apărut prima oară la postul de televiziune Sky News din Italia. Una din cele două persoane decedate este chiar mecanicul locomotivei trenului.

Trei vagoane au deraiat în urma accidentului teribil, anunță presa italiană. „Potrivit oficialilor de la ambulanţă, cei mai mulţi răniţi nu sunt în stare critică.

Şoferul camionului a scăpat nevătămat, relatează agenţia de ştiri ANSA, precizând că autovehicul era înmatriculat în Lituania şi se îndrepta spre un depozit aflat în zonă.

Potrivit presei italiene, a doua persoană decedată este un cetăţean român care conducea un vehicul ce însoţea camionul implicat în accident. Românul, în vârstă de 64 de ani, avea reşedinţa în oraşul Busto Arsizio (Varese), potrivit site-ului Laprimapagina”, notează Mediafax.

„Un român a fost rănit uşor. A primit îngrijiri medicale şi a fost externat azi noapte. A plecat acasă pe picioarele lui”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Paul Ciocoiu, purtator cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top