Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Apariție bizară la metroul din București!

România este o țară plină de mistere. Există o serie de legende despre țara noastră, o serie de lucruri neștiute despre locurile în care trecem zi de zi fără să observăm detaliile.

Apariție bizară la metroul din București

Contele Incappuciato a fost prezent în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3 unde a vorbit despre unul din cele mai mari mistere ale Bucureștiului. Un mister care are legătură cu galeriile subterane din Capitală.

„Cu ocazia unor săptături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat.

Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supraveghiau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.

CITESTE SI: Atentat terorist în Săptămâna Mare! 18 morți și zeci de răniți după ce mai multe femei au fost mutilate

Ce a apărut în cotețul în care dorm Faimoșii de la Exatlon. Este un detaliu care schimbă totul în emisiune

Se retrage din televiziune pentru că este gravidă în 6 luni! A recunoscut tot! Cine este vedeta de la Antena 1

Acesta a mai spus că în România există o serie de locuri încărcate energetic. În Transilvania există o serie de portaluri magice, puncte vibraționale extraordinare. Se spune că în România există 80 de ieșiri energetice care conectează spiritualitatea de la noi cu lumi necunoscute sau chiar cu alte tărâmuri de pe planetă.

Cât despre buncărele antiatomice construite de Ceaușescu, acestea ar rezista la un cutremur major. Contele a spus în emisiunea Mirelei Voicu despre aceste buncăre că ar rezista unui cutremur de 9 grade pe scara Richter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top