Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Sarbatoreau faptul ca mama lor a invins cancerul in urma cu 20 de ani, dar viata acestor surori s-a schimbat dramatic. La randul lor, fiecare a fost diagnosticata cu o diferita forma de cancer.

Surorile Katie Warrent, Kristal Ford-Spencer si Cassie Ford au fost intotdeauna inseparabile. Nu trece zi fara ca ele sa se vada si sa isi vorbeasca. In 2014, cand sarbatoreau faptul ca mama lor invinsese cancerul ovarian in urma cu 20 de ani, Katie (30 de ani) a fost diagnosticata cu cancer la intestine, in stadiul 2. Familia a fost devastata de veste.

„Am inceput sa am probleme la patru saptamani dupa ce am nascut-o pe Abby, in august 2013, dar am crezut ca are legatura cu alimentatia”, a declarat Katie pentru Daily Mail Australia.

„De fiecare data cand mancam ceva greu, ma durea stomacul si ma simteam balonata. In decembrie, durerile s-au accentuat, asa ca am inceput sa imi fac griji si sa imi pun intrebari”. Dupa 4 luni de teste, diagnosticul a fost dureros: cancer la intestine.

CITESTE SI: Supa care ajuta bolnavii de cancer si purifica rinichii. Uite cum o prepari!

CITESTE SI: Medicii au zis ca e PREA TANARA ca sa fie bolnava! Povestea reala a unei tinere de 31 de ani care a supravietuit cancerului!

„Din cauza varstei si a faptului ca nimeni din familia mea nu mai avusese cancer, in afara de mama, doctorii nu au luat in considerare aceasta boala… Cand am aflat, am fost speriata, dar singurul lucru la care ma gandeam era bine ca sunt eu, si nu Kristal sau Cassie”, a mai spus Katie.

Tanara a fost supusa unei operatii de urgenta pentru a-i fi extirpata mare parte din intestine si a facut chimioterapie intensiva timp de 6 luni. La sfarsitul tratamentului, a aflat ca boala a recidivat.

„Tumoarea crestea inspre spate si era localizata in intestinul subtire – ceea ce doctorii mi-au spus ca este extrem de rar sa se intample in timpul chimioterapiei”, a mai declarat Katie. A doua zi, si sora ei, Kristal (33 de ani), avea sa dea stiri tragice despre starea ei de sanatate.

De la stanga: Katie, Cassie si Kristal

De la stanga: Katie, Cassie si Kristal

„Am simtit galma mai de mult, dar m-am gandit ca nu este posibil, ca nu exista nicio sansa. Am fost la doctor cateva luni mai tarziu si acesta m-a trimis sa fac o mamografie de urgenta”, a spus Kristal. Nu isi facea griji pentru ca mai fusese la astfel de examinari inainte, dar niciodata nu i s-a spus sa-si vada doctorul imediat dupa ce a primit rezultatele. „Am fost la doctor speriata si mi-a spus ca am o tumoare maligna. Mi-am dat seama ca nu a vrut sa-mi spuna cuvintele ai cancer”, a povestit Kristal.

Citeste continuarea pe urmatoarea pagina

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top